Μονοψήφια νούμερα για τη διακαναλική

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Πόσα ψέματα να ακούσει κανείς πια; Κάτι τέτοιο θα πρέπει να σκέφθηκαν αρκετοί από τους τηλεθεατές, γυρίζοντας την πλάτη στην διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού, που σημείωσε μονοψήφια νούμερα στην πλειοψηφία των καναλιών.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι, εν συγκρίσει με την περασμένη Δευτέρα, τις τηλεοράσεις τους άνοιξαν ένα εκατομμύριο λιγότεροι τηλεθεατές, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα επιλογής κάποιου άλλου προγράμματος.

Συνολικά, τη συνέντευξη παρακολούθησαν 2.841.469 Έλληνες, με τα μηχανάκια της AGB να καταγράφουν μόλις 9,9% για τον Ant1, 6,9% για το Alter, 6,6% για τη NΕΤ, 6,4% για τον Alpha και 3,3% για τον ΣΚΑΪ.

Οι μόνοι τηλεοπτικοί σταθμοί που διασώθηκαν ήταν το Mega, που έπιασε 28,9% στο σύνολο, αλλά και το Star, καταγράφοντας 17,3% στα νεανικά κοινά, αφού διέκοψε γρήγορα τη μετάδοση της διακαναλικής και συνέχισε το πρόγραμμά του με την ταινία «Η συμμορία των 12»!

Φανταστείτε, δηλαδή, να είχε ο Παπανδρέου απέναντί του και κανέναν πραγματικά σοβαρό αντίπαλο τι θα γινόταν, όπως π.χ. τη δημοφιλή σειρά «Το Νησί», που «κόπηκε» λόγω της συνέντευξης. Εδώ παραλίγο να... βουλιάξει από μόνος του!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.