Ο Ρώμας ενημερώθηκε ότι «κόβεται» ο «Dr Ρούλης»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

romas_73848556vb

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε εντονότατα η φήμη ότι ο «Dr Ρούλης» θα «κοπεί» και τελικά αυτό δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Όπως μαθαίνουμε, ο Χάρης Ρώμας έχει ήδη ενημερωθεί από τον ΑΝΤ1 για τα άσχημα μαντάτα και η σειρά πιθανότατα δεν πρόκειται να βγάλει ούτε καν τη χρονιά!

Το σενάριο δεν έχει συγκινήσει σχεδόν καθόλου το κοινό, με αποτέλεσμα τα ραβασάκια της AGB να είναι άκρως απογοητευτικά. Και πώς βέβαια να συμβαίνει κάτι διαφορετικό όταν δεν υπάρχει ίχνος φαντασίας και πρωτοτυπίας; Ο Ρώμας  είναι αλήθεια πως είχε αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του κατά το παρελθόν, αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση μας σέρβιρε «μια απ' τα ίδια». Χρησιμοποίησε ως μπούσουλα τα παλιά δημιουργήματά του (βλ. Μεν και Δεν, Καφέ της Χαράς, Παρθεναγωγείο, Κωνσταντίνου και Ελένης) και αντιγράφοντας λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, έφτιαξε μια «άνοστη σούπα». Δυστυχώς για εκείνον, το παρελθόν δεν εγγυάται πάντα την επιτυχία και ειδικά στην τηλεόραση.

Όλα αυτά, παρ' ότι μόλις δυο μέρες πριν ο Γιάνης Λάτσιος είπε στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» πως η σειρά θα συνεχίσει κανονικά, με στόχο τα καλύτερα νούμερα. Βέβαια, εδώ που τα λέμε εκεί στον ΑΝΤ1 μας έχουν συνηθίσει άλλα να λένε και άλλα τελικά να κάνουν, οπότε μάλλον δεν θα έπρεπε να παραξενευόμαστε πλέον...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.