Λ. Λαζόπουλος: «Ανοίγεις την τηλεόραση και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Λάκης Λαζόπουλος

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», επιβεβαιώνοντας μάλιστα για άλλη μια φορά πως του χρόνου θα αποσυρθεί από την τηλεόραση.

«Εγώ έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω την τηλεόραση του χρόνου», τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός, ενώ ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο θέατρο, ανέφερε: «Όχι κατ'ανάγκη στο θέατρο. Θα δείξει...».

Για όσους τον χαρακτηρίζουν «λαϊκό ήρωα», επισήμανε: «Εύχομαι να μην είμαι λαϊκός ήρωας γιατί είναι κάτι που δεν μ'αρέσει. Οι χώρες που έχουν πολλούς ήρωες είναι αυτές που είναι ανοργάνωτες κι αναγκάζεται κάποιος να κάνει τη δουλειά των υπόλοιπων. Εγώ θεωρώ ότι όλοι οι Έλληνες ηρωικά αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση, είμαι μάλλον ο τελευταίος στη σειρά των ηρώων αυτής της χώρας. Επίσης δεν πιστεύω καθόλου στις μοναδικότητες, στους αναντικατάστατους. Υπάρχουν πολύ σημαντικοί άνθρωποι, πνευματικοί δημιουργοί που η τηλεόραση νομίζει πως δεν τους έχει ανάγκη».

Περί της άποψής του για τα reality, ο Λάκης ανέφερε: «Κοστίζουν περισσότερο τα reality. Η άποψη ότι ο κόσμος θέλει να τα βλέπει... δεν ξέρω. Η τηλεόραση λειτουργεί με ό,τι δώσεις στον άλλον. Εγώ είμαι αντίθετος με αυτή τη γραμμή. Δεν θεωρώ ούτε ότι τα reality είναι η πιο φτηνή λύση, ούτε τίποτα ουσιαστικό. Δεν έχει καμία σημασία για μένα να βλέπεις 50 ανθρώπους σε ένα δωμάτιο να συζητάνε. Δεν θα καθόμουν ποτέ στη ζωή μου να δω ανθρώπους να μαγειρεύουν στις 11 τη νύχτα. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν το χωράει το κεφάλι μου. Στις 11 το πρωί λογικό να πιάσει μια γυναίκα τη κατσαρόλα αλλά το βράδυ; Ανοίγεις την τηλεόραση και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα».

Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν «έσβησαν» οι εκπομπές λόγου: «Δεν υπάρχουν εκπομπές να μιλήσεις, δεν υπάρχουν σειρές, οι ηθοποιοί περνούν όλο και περισσότερο στην ανεργία. Γενικά πιστεύω ότι όποιος κοιτάει το κοντέρ, χάνει το δρόμο. Δεν φοβάμαι να πω στο κανάλι μου την γνώμη μου για το Big Brother. Εξάλλου, δεν είμαι στο κανάλι αυτό για να μου αρέσουν αυτά που κάνει το κανάλι, εγώ κάνω αυτό που έχω να κάνω εγώ, τη δική μου σκέψη καταθέτω όχι τη δική τους».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.