MEGA: Τα μειωμένα διαφημιστικά έσοδα οδηγούν σε περικοπές 25 εκ. ευρώ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Mega

Ακόμα και για το Mega, που είναι το πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα αυτή την εποχή. Όχι μόνο τα διαφημιστικά έσοδα δεν είναι τα αναμενόμενα, αλλά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου παρατηρείται μείωση που ξεπερνά το 40% και είναι πιθανό να προσεγγίσει το 50% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περυσινής χρονιάς, πράγμα που, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, θα οδηγήσει σε περικοπές 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, θα πάνε πίσω κάποια τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το ριάλιτι «U Man», που δεν θα προβληθεί τελικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά θα μετατεθεί για την επόμενη σεζόν. Επίσης, αναβάλλονται οι σχεδιασμοί για το τάλεντ σόου που θα αντικαθιστούσε το «Just the two of us», ενώ είναι πλέον πολύ πιθανό να αναβληθεί η προβολή των 15 νέων επεισοδίων της σειράς «Πενήντα πενήντα» και να τα δούμε τελικά του χρόνου, κάτι που ίσως ισχύσει και για τη σειρά «Το όνομά μου είναι Βαγγέλης».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο μεγάλο κανάλι σκοπεύουν να συνεχίσουν με «Master chef 2», αφού δεν έχει μεγάλο κόστος και τα νούμερα που φέρνει είναι άκρως ικανοποιητικά. Παράλληλα, βρίσκεται «στα σκαριά» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και μια εκδοχή του «Master chef» με παιδιά 8 έως 12 ετών.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, στο Mega ισχυρίζονται ότι δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε απολύσεις και πως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιθυμητή μείωση του μπάτζετ, το μόνο που εξετάζουν είναι να κόψουν προγράμματα που ήδη μεταδίδονται.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.