Κρούσματα της «νέας γρίπης» στο «X-Factor»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

x-factor_83949455vb

Κάποιος τους έχει μουντζώσει εκεί στο X-Factor, δεν εξηγείται αλλιώς. Είχαμε τις φάρσες με τις βόμβες προσφάτως, ενώ τώρα, όπως μαθαίνουμε, έχουμε και κρούσματα της «νέας γρίπης»!

Την Πέμπτη το απόγευμα ακούστηκε ότι παίκτης του Νίκου Μουρατίδη προσβλήθηκε από τη «γρίπη των χοίρων» και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι όντως ισχύει η φήμη.  Όπως διέρρευσε, ο ασθενής είναι ο  Χοβίνγκ, ο οποίος μόλις διαγνώσθηκε ότι έχει τον ιό, τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, προκειμένου να προστατευθούν οι υπόλοιποι παίκτες του παιχνιδιού. Τώρα ακολουθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και γίνονται προσπάθειες για την ταχύτερη ανάρρωσή του.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι ο Χοβίνγκ δεν είναι μάλλον ο μόνος που νοσεί, καθώς πληροφορίες θέλουν αρκετούς παίκτες να έχουν προσβληθεί από τον ιό και να βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις τελευταίες ώρες εκδήλωναν τον φόβο τους για ακύρωση του live σόου.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, πάντως, από την παραγωγή του «X-Factor» αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο και διαβεβαιώνουν ότι το παιχνίδι θα βγει κανονικά στον «αέρα» και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αναμένουμε νεότερα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.