Φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Παπαδάκης;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Παπαδάκης

Παρ' ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια το όνομά του με τον ΑΝΤ1, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με αποκάλυψη της Ντέπυς Γκολεμά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως ανέφερε η γνωστή τηλε-κριτικός και δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής δέχεται μεγάλες πιέσεις από το κανάλι του για μείωση μισθού και γενικότερη μείωση στο budget της εκπομπής του, πράγμα που τον έχει αναγκάσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να παραμείνει ή να αποχωρήσει από το Μαρούσι. Μάλιστα, θεωρεί πως οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους θα έπρεπε να είχαν λήξει και το νέο συμβόλαιο, που θα προέβλεπε μια λογική μείωση μισθού και μία επιμήκυνση συμβολαίου, θα έπρεπε να είχε ήδη υπογραφεί, αλλά αυτό δεν έχει γίνει και, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φήμες που θέλουν του Καραμεροχαριτάτους να αντικαθιστούν τον Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη οργιάζουν και ίσως αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι σκοπίμως διαρρέεται κάτι τέτοιο από τον ΑΝΤ1, ώστε οι απαιτήσεις του παρουσιαστή να πέσουν όσο πιο χαμηλά γίνεται.

Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.