Θύελλα αντιδράσεων για τη σειρά «1821» του ΣΚΑΪ - Έξαλλος ο Γιώργος Τράγκας!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Θύελλα αντιδράσεων για τη σειρά «1821» του ΣΚΑΪ - Έξαλλος ο Τράγκας!

Χαμός γίνεται λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του ιστορικού ντοκιμαντέρ «1821» από τον «ΣΚΑΪ», καθώς όχι μόνο δεν άρεσε σε πολύ κόσμο, αλλά αρκετοί εξοργίστηκαν, θεωρώντας ότι επιχειρείται παραποίηση της ιστορίας του έθνους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κανάλι έχει δεχθεί δεκάδες επιστολές και τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από τηλεθεατές, καθηγητές σχολείων και ιστορικούς, οι οποίοι ζητούν να μην ξαναπροβληθεί η σειρά. Πάνω-κάτω τα ίδια διαβάζουμε και στα blogs, όπου ο κόσμος στην πλειοψηφία του φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχει καλοδεχτεί το «1821», που, σημειωτέον, χρηματοδοτεί η Εθνική Τράπεζα!

Και ο δημοσιογραφικός κόσμος, πάντως, έχει διχαστεί, με τον Γιώργο Τράγκα, μάλιστα, να ξεσπά κατά των συντελεστών της σειράς από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real FM».

«Μαθαίνουμε τώρα ότι είναι αστείο πως περιμέναμε 400 χρόνια να απελευθερωθούμε. Ότι τα τεφτέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δείχνουν ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν σκλαβιά, ήταν ευημερία, υπήρχε ανεξιθρησκία και όλα τα ωραία, τουλάχιστον για τους 3 πρώτους αιώνες. Δε θέλαμε λοιπόν να απελευθερωθούμε 400 χρόνια. Κάτι μας έπιασε στο τέλος! Καλά τα λέει ο κ. Βερεμής. Μα τι μας έπιασε και γκρεμίσαμε τέτοια ευημερία, τέτοια αρμονία, τέτοια ανάπτυξη; Γαμώ την προπαγάνδα μου και όσα μάθαινα 60 χρόνια! Γιατί με αφήσατε ρε 60 χρόνια να είμαι στο σκοτάδι; 61 χρονών είμαι, ρε, και δε μου είπε κανείς τίποτα τόσον καιρό; Περνάγαμε καλά με τους Τούρκους ρε;», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.