Απεργεί το «ALTER» την Παρασκευή

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

24ωρη απεργία στο «ALTER» την Παρασκευή

Εικοσιτετράωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER», από τις 5.00 π.μ. της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2011 έως τις 5.00 π.μ. του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2011, κύρηξαν η ΕΣΗΕΑ και η Ένωση Τεχνικών (ΕΤΙΤΑ).

Η ΕΣΗΕA τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι η απεργία αποφασίστηκε «σε απάντηση της αντεργατικής συμπεριφοράς της εργοδοσίας, που έχει αφήσει απλήρωτους τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το μήνα Ιανουάριο 2011» και συνεχίζει: «Το Δ.Σ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό "ALTER" ότι δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων με αποτέλεσμα να στερεί το μοναδικό πόρο διαβίωσής τους και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς συναδέλφους».

Λίγο νωρίτερα, η ΕΤΙΤΑ είχε στείλει εξώδικο με το οποίο ζητούσε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού και την άμεση απόδοση στην Ενωση Τεχνικών των εισφορών των μελών της, που παρ' ότι παρακαρατούνται κανονικά τους πέντε τελευταίους μήνες, δεν έχουν αποδοθεί!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.