Κανάκης: «Θα έπρεπε να ντρέπονται τα μέλη του ΕΣΡ για την απόφασή τους»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αντώνης Κανάκης

Εξοργισμένος για την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να επιβάλλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στο «Ράδιο Αρβύλα», εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος».

«Όπως κάθε άνθρωπος με τη βασική αίσθηση δημοκρατίας και σεβασμού της ελευθερίας του λόγου, τη θεώρησα αυτήν την απόφαση απαράδεκτη. Μετά από μια σειρά απίστευτων και εξοργιστικών αποφάσεων του ΕΣΡ, αυτή η απόφαση νομίζω, σαν κερασάκι στην τούρτα, είναι μία από τις πιο προκλητικές, αντιδημοκρατικές και απίστευτες αποφάσεις που έχει πάρει ποτέ αυτή η ολοκληρωτική, τύπου αποφασίζουμε και διατάζουμε, ανεξάρτητη αρχή!», τόνισε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής και συνέχισε:

«Αν προσθέσεις ότι, όπως τελικά αποδείχθηκε, δεν υπήρχε καμία καταγγελία του βουλευτή Τζαβάρα, όπως ο πρόεδρος του ΕΣΡ επίσημα ισχυριζόταν, και συνυπολογίσεις το ότι νομικός, επιστημονικός συνεργάτης του ΕΣΡ εγγράφως εισηγήθηκε πως δεν υπάρχει κανενός είδους παράβαση από την εκπομπή και πως δεν πρέπει να επιβληθεί κανενός είδους ποινή, τότε ο υπερβάλλων ζήλος αυτών των βασιλικότερων του βασιλέως κυρίων του ΕΣΡ για επιβολή προστίμου γίνεται κάτι παραπάνω από ύποπτος. Γίνεται επικίνδυνος για μια δημοκρατική κοινωνία! Τα μέλη του ΕΣΡ σε δημοκρατικό και πνευματικό επίπεδο θα έπρεπε να ντρέπονται για την απόφασή τους αυτή».

Θυμίζουμε ότι η αιτία για το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν ότι ο Αντώνης Κανάκης είχε πει μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή ότι «οι βουλευτές λειτουργούν σαν κλίκα» και πως «είναι μια σπείρα των 300, που καλύπτει ο ένας τον άλλον».

Απ' την πλευρά του, το ΕΣΡ έκανε λόγο για «επικίνδυνη γενίκευση».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όλα τα ζωντανά πρέπει με το καλό ή με το άγριο να μπουν στο μαντρί! Δυστυχώς Αντώνη τα κεραμίδια στάζουν...

katergo
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.