Παρελθόν από το «Kontra» ο Κουίκ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Τέρενς Κουίκ

Δεν θα συνεχίσει στο δελτίο ειδήσεων του «Kontra Channel» ο Τέρενς Κουίκ, καθώς, όπως μαθαίνουμε, αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό εντονότατο πρόβλημα συνεργασίας με τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού, Tάσο Παπαδόπουλο, και η κατάσταση είχε φτάσει πλέον στο απροχώρητο.

Αν και άνθρωποι του καναλιού επιχείρησαν να μεταπείσουν τον δημοσιογράφο, προκειμένου να επιστρέψει στο πόστο του, ο τελευταίος εμφανίστηκε εξοργισμένος και αηδιασμένος με γεγονότα που έγιναν σε βάρος του και ανακοίνωσε ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον σταθμό, ο ίδιος ο Κουίκ επιβεβαίωσε μέσω διαδικτύου τα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν, χωρίς ωστόσο να γίνει πιο συγκεκριμένος, και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα κοντά στο τηλεοπτικό κοινό του.

«Εσωκαναλικοί παράγοντες με οδήγησαν στην έξοδο με συμπεριφορές τους που δεν μου αρμόζουν και δεν μου αξίζουν. Ούτε για την όποια επαγγελματική μου πορεία, ούτε για την προσωπική μου αξιοπρέπεια. Όταν θα έλθει η ώρα ίσως να εξηγήσω με περισσότερη σαφήνεια κάποια πράγματα. Απλά δεν το κάνω τώρα και δεν ξέρω αν θα το κάνω,σεβόμενος τους 11 μήνες μιας δουλειάς που μου έδωσε πολλά και μάλιστα χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ παρέμβαση από πλευράς της ιδιοκτησίας στις καθημερινές δημοσιογραφικές επιλογές μου. Ανεξάρτητα με τις τακτικές και τις συμπεριφορές άλλων. Σε ότι αφορά το αύριο, η προτροπή πολλών φίλων που με τιμούν με τη τηλεθέασή τους, να είμαστε γρήγορα πάλι μαζί, είναι και δική μου επιθυμία. Θα το προσπαθήσω με κάθε τρόπο», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.