Ξανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Kontra Channel» ο Τέρενς Κουίκ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Τέρενς Κουίκ

Ύστερα από κάτι παραπάνω από μήνα, ο Τέρενς Κουίκ επιστρέφει και πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Kontra», ξεκινώντας μάλιστα την παρουσίασή του την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα! Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωση του, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το KONTRA CHANNEL ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος κ. Τέρενς Κουίκ, από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, επιστρέφει ως ο βασικός παρουσιαστής στο καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Παράλληλα, αναλαμβάνει τον τομέα των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού.

Το KONTRA CHANNEL θεωρεί υποχρέωσή του, να αποσύρει από την ανακοίνωση της 1ης Σεπτεμβρίου (που είχε εκδοθεί για την τότε αποχώρηση του κ. Κουίκ) οποιοδήποτε σημείο του κειμένου που ο ίδιος είχε εκφράσει δημόσια ότι τον αδικούσε.

Με τον κ. Τέρενς Κουίκ και πάλι στις δημοσιογραφικές τάξεις του καναλιού, το KONTRA CHANNEL ξεκινά άμεσα την νέα τηλεοπτική περίοδο, με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να δίνει τις καθημερινές του μάχες για την πλήρη, ξεκάθαρη και ασυμβίβαστη ενημέρωση των Ελλήνων».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Πάτωσε το δελτίο και το μετάνιωσε ο Κουρής;

Λουκάς
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.