Μια βδομάδα εκτός ΕΡΤ η Στάη

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

Έλλη Στάη

Για μία μόλις βδομάδα θα απουσιάσει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ η Έλλη Στάη, καθώς σήμερα Τρίτη (31/1) λήγει η σύμβασή της και θα πρέπει πλέον να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο Ραδιομέγαρο.

Η θέση της παρουσιάστριας δεν φαίνεται να κινδυνεύει, πάντως, πράγμα που δεν συμβαίνει με αρκετούς συναδέλφους της συμβασιούχους, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην ανεργία και οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι μάλλον απίθανο να γυρίσουν στα πόστα τους. 

Είναι πραγματικά ν’ απορείς βέβαια πως μπορεί η κ. Στάη να απολαμβάνει διαφορετική μεταχείριση από άλλους εργαζομένους της ΕΡΤ απ’ τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω στο δελτίο, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει βρίσκονται σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα και σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων. Να υποθέσουμε ότι τα κριτήρια είναι κάπως... διαφορετικά στην περίπτωσή της;

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τέτοια αξιοκρατία, μόνο στην Ελλάδα του Παπαδήμου και του ΔΝΤ!!!! Όταν θέλουν, είναι ταχύτατοι οι υπουργοί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυσκολεύονται να υπογράψουν και το θέμα γίνεται κυπριακό. Το σκάνδαλο με τη Στάη που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στην ΕΡΤ, θα έπρεπε να λέει πολλά σε πολλούς για την κατάντια μας.

Conan
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.