Μουρατίδης: «Δεν έχω ανοίξει κανένα μέτωπο, τη γνώμη μου λέω...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mouratidis_839445

Έριξε τα καρφιά του προς όλες τις κατευθύνσεις πάλι ο Νίκος Μουρατίδης, σε συνέντευξή του αυτή τη φορά στο περιοδικό «OK». Μάλιστα, ερωτηθείς για ποιο λόγο έχει ανοίξει τόσα μέτωπα με ανθρώπους της σόουμπιζ και της τηλεόρασης, εκείνος υποστήριξε ότι απλά λέει την άποψή του και τίποτα παραπάνω.

«Με ρωτάνε και λέω την γνώμη μου. Την παίρνουν μετά οι αργόσχολοι, την κάνουν ό,τι θέλουν και την πλασάρουν όπως θέλουν. Δεν έχω ανοίξει κανένα μέτωπο, απλώς λέω τη γνώμη μου», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Ελεονώρα Μελέτη:

«Καταρχήν, θέλω να της στείλω λουλούδια επειδή ασχολήθηκε με το βιβλίο μου και από εκείνη την ημέρα ανέβηκαν κατακόρυφα οι παραγγελίες. Από την άλλη δε φαντάζομαι να εννοούσε αυτό για το Ντε Σαντ, γιατί εγώ δεν μιλώ για κοπρολαγνεία και σαδομαζοχισμό αλλά για απλές καθημερινές ιστορίες σχέσεων και περιγράφω και κάποιες σκηνές σεξ χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου».

Όσο για την ερωτική του ζωή, στην οποία σπανίως αναφέρεται, επισήμανε με απαράμιλλη ειλικρίνεια: «Με έχουν απατήσει κατ' εξακολούθηση και έχω απατήσει κατ' εξακολούθηση».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.