Ξέσπασε πόλεμος στο Πρώτο Θέμα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

triantafilopoulos_b.jpgΤο βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε πόλεμος άνευ προηγουμένου στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα μεταξύ των ιδιοκτητών Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Θέμου Αναστασιάδη με θέμα το ροζ DVD και όχι μόνο.

Από την στιγμή που ακουγόταν όλο και πιο έντονα ότι ο «διακομιστής» του DVD ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαχώρισε την θέση του τονίζοντας ότι «δεν χωράμε και δύο στην ίδια εφημερίδα». Ο Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα απόκαλυψε μέσω της εκπομπής του διατηρεί στο Alter ότι προέκυψε θέμα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου κατά το οποίο ο Θέμος φέρεται να έχει καταθέσει στον λογαριασμό του σε τράπεζα 5εκ. ευρώ για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις. Ο Μάκης τόνισε ότι μόλις έμαθε περί του θέματος κάλεσε τον Θέμο και μιλήσανε με τον δεύτερο να μην του απαντάει από που προέρχεται αυτό το μεγάλο ποσό. Η συνάντηση επαναλήφθηκε τουλάχιστον 3-4 φορές με τον Αναστασιάδη να μην δίνει «καθαρή» απάντηση στον Τριανταφυλλόπουλο για να φτάσει πλέον στο ξέσπασμα ο δεύτερος και να πει συγκεκριμένα την Δευτέρα το βράδυ: «Αν είναι ο Θέμος θα τον τσακίσω».

Την ίδια στιγμή γράφτηκε σε blog ότι «διακομιστής» του DVD ήταν ο αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος Χρήστος Ράπτης και σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο Τριανταφυλλόπουλος ο Ράπτης αρνήθηκε την εμπλοκή του στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Υπάρχει μια παρτιτούρα που εκτελείται. Χρησιμοποιείται το θέμα Ζαχόπουλου για να διαλύσουν την εφημερίδα. Εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή».

«Ανακοίνωση κατά Τριανταφυλλόπουλου»

Λίγο νωρίτερα στις Ειδήσεις του Alter με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε γνωστό ότι οι συντάκτες του Πρώτου Θέματος αποφάσισαν να βγάλουν εκτός της «οικογένειας» του Πρώτου Θέματος με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Το φοβερό είναι ότι πρόκειται για την πρώτη φορά στα χρονικά που οι υπάλληλοι μιας εφημερίδας αποφασίζουν να θέσουν εκτός εφημερίδας τον κατά 40% μέτοχο της. Φυσικά έγινε και παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ το βράδυ της Δευτέρας με την οποία τονίστηκε ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τέτοια θέματα. Ένας εκ των δημοσιογράφων που υπέγραψαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση Σπύρος Γκουτζάνης μίλησε στον αέρα για την απόφαση αυτή λέγοντας: «Πρόκειται καθαρά για συναισθηματική απόφαση». Η απόφαση αυτή φυσικά στηρίζει τον Θέμο Αναστασιάδη.

Επιτυχημένη η πολλαπλή επέμβαση στον Ζαχόπουλο

Στο μεταξύ την Δευτέρα ο Χρήστος Ζαχόπουλος υπεβλήθη σε πολλαπλή 5ωρη επέμβαση (12.30μ.μ. – 5.45μ.μ.) η οποία ήταν επιτυχημένη. Εφόσον σταθεροποιηθεί η κατάσταση του και παρουσιάσει βελτίωση μέχρι την Παρασκευή οι θεράποντες ιατροί θα του αφαιρέσουν τον σωλήνα που του έβαλαν μετά την τραχειοτομή κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει και να μιλήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι έχει αίσθηση του περιβάλλοντος αφού σε ερωτήσεις που του γίνονται απαντάει ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του. Τέλος θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία αφού ο Ζαχόπουλος έχει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στην πυελό, στην ωμοπλάτη και στα κάτω άκρα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.