Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αδύνατον να παρακολουθήσω μια τηλεόραση που όλοι μιλάνε τουρκικά»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Κώστας Χαρδαβέλλας

Για την τηλεόραση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, σε σύγκριση με την παλιότερη «χρυσή» εποχή που είχε την τύχη να ζήσει ο ίδιος, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση είναι μια πικρή ιστορία, για να λέμε και πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είμαι από εκείνους που λένε ψέματα στον κόσμο. Ακούω να λένε ότι τους κάνουν προτάσεις και τους «κυνηγάνε» τα κανάλια. Δεν με «κυνηγάει» κανείς και δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση. Τα κανάλια αυτή τη στιγμή δεν έχουν λεφτά για να στηρίξουν αυτούς που έχουν. Έτσι, όταν διαβάζω για συναδέλφους ότι τους διεκδικούν και τους «κυνηγάνε» τα κανάλια γελάω, γιατί αυτά είναι παραμύθια», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξηγώντας στη συνέχεια για ποιο λόγο η τηλεόραση έφτασε στην παρακμή της:

«Πιστεύω ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί οι εργοδότες, που με κάθε τρόπο επεδίωκαν την τηλεθέαση, αδιαφόρησαν για το επίπεδο και την ποιότητα της τηλεόρασης. Οι δημοσιογράφοι, δυστυχώς, προσπαθούμε να συμβιβάσουμε τα ασυμβίβαστα. Να είμαστε αντικειμενικοί στην ενημέρωση και, από την άλλη, να είμαστε μέσα στο πλαίσιο που επιθυμεί ο εργοδότης. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Έχει να κάνει με τις ηθικές αντιστάσεις του καθενός και τη δυνατότητά του να λέει “όχι” στις εκάστοτε πιέσεις».

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποστήριξε πως ο ίδιος δεν βλέπει πια τηλεόραση, τονίζοντας: «Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν μου προσφέρει τίποτα. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσω μια τηλεόραση στην οποία δεν ακούω ελληνικά, εφόσον όλοι μιλάνε τουρκικά. Δεν μπορώ να βλέπω ανόητες και φτηνές εκπομπές και επαναλήψεις».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.