Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γίνονταν σημεία και τέρατα στην ΕΡΤ»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σπύρος Παπαδόπουλος

Τη δική του άποψη για το ξαφνικό «λουκέτο» στην ΕΡΤ, εξέφρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ».

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε. Ήταν άστοχη και άκομψη η κίνηση, αλλά έπρεπε να συμβεί το ξεσκαρτάρισμα αυτό γιατί υπήρχε παθογένεια, υπήρχε αρρώστια στην κρατική τηλεόραση. Κακά τα ψέματα. Γίνονταν σημεία και τέρατα εκεί. Δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που δούλευαν πολύ σκληρά. Αναφέρομαι στους άλλους, σ' αυτούς που δεν πάταγαν ποτέ και τα έπαιρναν χοντρά, στους διαπλεκόμενους, στους κηφήνες, στους αργόσχολους», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τη μεταγραφή του στον Alpha, ανέφερε: «Κουμπάρος στο γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το "Στην υγειά μας" έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία "Ήταν ένα μικρό καράβι" κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ' αυτό».

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΛΙΓΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ..

LOW
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Γιατί άλλαξε κάτι; Για πήγαινε μια βόλτα από εκεί να δεις. Τώρα γίνονται χειρότερα.

Ακόμα γίνονται
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.