Γιατί πανηγύριζαν στο Star όταν επέστρεψε η Ελεονώρα;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

meleti_838384

Επέστρεψε στην εκπομπή της μετά Βαΐων και Κλάδων η Ελεονώρα Μελέτη και με τους συνεργάτες της να την υποδέχονται με μια χαρά, μα με μια χαρά!.. Μόνο κωλοτούμπες δεν έκανε ο Γκούμπας, όταν την είδε.

Ο Μάλλης το χάρηκε περισσότερο. Μας έκανε και κολπάκια μέχρι να την παρουσιάσει. Α ναι, είχαμε και τέτοια τσαχπίνικα. Να είσαι πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και να έχεις τον Μάλλη (αλήθεια το μοβ της κηδείας που φορούσε σήμερα, είχε τη σημασία του;) να σου βγάζει την ψυχή μέχρι να σου αποκαλύψει ποιος θα είναι ο καλεσμένος που μαζί του θα βγάλουν την εκπομπή. Και να σου πλάνο στα πόδια και να οι μαύρες γόβες (αυτές βλέπαμε άλλωστε) να κάνουν τα χορευτικά τους. Εκεί να δεις τσαχπινιές. Άσε, από κομπλιμέντα. Πήγαιναν σύννεφο. Απορώ, γιατί έδωσαν τόση σημασία στις φτέρνες και στα πόδια. Να πεις ότι ήταν της Σκλεναρίκοβα να το καταλάβω. Τέλος πάντων, το αβγό της Kider έκπληξη έσπασε και (τα ρα τα ταν) από μέσα βγήκε η Ελεονώρα.

Συγκίνηση στο πλατό. Εκεί να δεις σφιχταγκαλιάσματα με τον Μάλλη λες και είχαν να συναντηθούν κάτι χρόνια. Τέτοιο σφίξιμο ούτε στο «Πακέτο» της Χατζηβασιλείου ανάμεσα στα χαμένα αδέλφια. Το πάνελ ήταν πιο συγκρατημένο. Φιλήθηκαν, αλλά με δισταγμό. Βρογχίτιδα είχε η κοπέλα, όχι τη γρίπη των χοίρων. Για την ιστορία, η Μελέτη αν και είχε άδεια όλη την εβδομάδα, ήρθε πριν το τέλος. Γιατί; Άμα ρίξεις μια ματιά στα εννιάρια που έκανε η εκπομπή τις προηγούμενες μέρες, μπορείς να καταλάβεις. Λίγο ακόμη και θα τους έφτανε το δίδυμο του Alpha. Οπότε, μπροστά σε αυτό, ο Μαλέλης έφερε πίσω την Μελέτη. Άσε, που τους στέρεψαν και οι καλεσμένοι. Φώτης και Μαρία πήγαν. Δρακάκης επίσης πήγε. Μπάστα (new entry στο κανάλι) πήγε. Λαμπίρη να μην περίμενες να πάει (χο χο). Η Πετρούλα αρρώστησε, οπότε τι έμενε; Να έρθει πίσω η παρουσιάστρια.

Πηγή: «Λοιπόν»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.