Διέψευσαν επίσημα από τον ALPHA τα σενάρια περί πώλησης του σταθμού

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

alpha_83844

Ο θόρυβος που ξέσπασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί πώλησης του ALPHA, ανάγκασε τους ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας να δημοσιοποιήσουν την ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση του κ. Oliver Herrgesell, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του RTL Group:

«Το RTL Group ήρθε στην ελληνική αγορά για να μείνει στην ελληνική αγορά. Η πορεία μας δείχνει ότι είμαστε ένας επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική. Είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική διαφημιστική αγορά θα αξιοποιήσει τις συνεχείς επιτυχίες της τηλεόρασης του Alpha όσον αφορά στην τηλεθέαση.

Κάποιοι κατασκευάζουν ψευδείς πληροφορίες και τις παρουσιάζουν ως αληθινές, ενώ στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένες, όταν η αποδεδειγμένη αφοσίωσή μας στην επένδυσή μας είναι γεγονός.»

Ο κ. Oliver Herrgesell συνεχίζει: «Το RTL Group είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Εάν βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς θα έπρεπε να ενημερωθεί σχετικά η Χρηματιστηριακή Αγορά. Δεν έχουμε ενημερώσει την Αγορά γιατί δεν υφίσταται καμιά τέτοια διαδικασία σε εξέλιξη. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην τηλεόραση του Alpha».

Ο Όμιλος RTL κατέχει το 69,97% του Alpha Media Group. Με συμφέροντα σε 46 τηλεοπτικά κανάλια και σε 30 ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε 11 χώρες, ο Όμιλος RTL είναι το πρωτοπόρο Ευρωπαϊκό Ψυχαγωγικό Δίκτυο.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.