«Λόγω Τιμής»: Η μεγάλη επιστροφή της θρυλικής παρέας 20 χρόνια μετά

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (8 Ψήφοι)

«Λόγω Τιμής»: Η μεγάλη επιστροφή της θρυλικής παρέας 20 χρόνια μετά

Η φημολογούμενη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του MEGA «Λόγω Τιμής», που πολύς κόσμος περίμενε καιρό τώρα με αγωνία, προαναγγέλθηκε και επισήμως με τρέιλερ που «ανέβηκε» στο Youtube, το οποίο έγινε αμέσως viral.

Πρωταγωνιστές παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή οι Άλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεχανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Άννα Δημητρακοπούλου, ενώ το σενάριο υπογράφει ξανά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που θα φιλοξενήσει τη σειρά δεν έχει γίνει γνωστός μέχρι στιγμής.

Αυτή τη φορά, θα δούμε τη ζωή των ηρώων του «Λόγω Τιμής» ύστερα από περίπου είκοσι χρόνια, όσα δηλαδή έχουν περάσει και από την πρώτη προβολή του στη μικρή οθόνη.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική για εκείνους, καθώς ορισμένοι έχουν γίνει οικογενειάρχες με παιδιά, άλλοι επιτυχημένοι καριερίστες, κάποιοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

Παρ’ ότι όμως οι ζωές τους έχουν αλλάξει, παραμένουν πιστοί σ’ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν τότε, τις εποχές της νιότης, της τρέλας και της αθωότητας. Έναν όρκο πως ό,τι κι αν συμβεί, θα παραμείνουν για πάντα φίλοι.

Είκοσι χρόνια μετά, λοιπόν, οι αγαπημένοι μας ήρωες θα βρεθούν και πάλι στα ίδια μέρη!

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.