Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, το τηλεπαιχνίδι που άλλαξε την τηλεόραση!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Δεν είναι απλώς ένα τηλεπαιχνίδι, είναι ένας εθισμός. Είναι μία ανάδειξη γνώσεων και μία ευκαιρία να αποκτήσεις χρήματα εκείνη τη στιγμή που ακριβώς τα χρειάζεσαι.

Το μόνο τηλεπαιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα με την αξία σου, με τις γνώσεις σου. Χωρίς να κάνεις προβλέψεις, να επικαλείσαι τη θεά τύχη, χωρίς να προσπαθείς να μαντέψεις ποιες απαντήσεις θα έδωσαν οι άλλοι.

Έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου και τις πραγματικές σου γνώσεις. Κάθε τι που γνώριζες και θεωρούσες ανούσιο ή περιττό, μαθαίνεις πως μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα στο ποσό των ονείρων σου.

Όλα αυτά που μαθαίνεις στο σχολείο και τα θεωρείς ανούσια και περιττά, τώρα μπορεί να είναι η ευκαιρία σου να κερδίσεις ένα πολυπόθητο «μαξιλάρι» και να ανεβαίνεις ένα σκαλί περισσότερο μέχρι την κατάκτηση του τελικού ποσού.

Ποιος έγραψε το Συμπόσιο; Ποια είναι η πρωτεύουσα της Λιθουανίας; Τι είναι η αιθανόλη;

Ποιος γνωρίζει να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις;

Ποιος θα νικήσει το Τέρας και θα κατακτήσει το εκατομμύριο;

Με θρυλικούς παρουσιαστές όπως τον Regis Philbin και ένα αθάνατο soundtrack του γιου Matthew Strachan και του πατέρα του Keith, ο «Εκατομμυριούχος» αποτελεί μία καινοτομία για την παγκόσμια τηλεόραση.

Ο Εκατομμυριούχος προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998 και έκτοτε έγινε αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αλλάζοντας τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση και αλλάζοντας παράλληλα και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο παίκτης καλείται να απαντήσει σε δεκαπέντε ερωτήσεις, ενώ ανά πέντε κατακτά ένα «μαξιλαράκι» το οποίο είναι ποσό το οποίο είναι σίγουρο όποια και αν είναι η έκβαση στον υπόλοιπο διαγωνισμό.

Δίνονται παράλληλα, τρεις βοήθειες: το τηλέφωνο, το 50-50 και η βοήθεια του κοινού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή ή και να εξαντληθούν και οι τρεις και σε μία ερώτηση μόνο.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να βρει τη σωστή ανάμεσα στις τέσσερις απαντήσεις μίας ερώτησης. Διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει, μη ρισκάροντας να χάσει το κατακτημένο ποσό οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Εκατομμυριούχος επέστρεψε και είναι το σπουδαιότερο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας. Μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ, δίνοντας στον εαυτό σου τη δυνατότητα με τις γνώσεις σου να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου!

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.