Το “Criminal Minds” επιστρέφει με νέα πρόσωπα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Το “Criminal Minds” επιστρέφει με νέα πρόσωπα

Η δημοφιλής σειρά “Criminal Minds” επιστρέφει με τη 16η σεζόν της υπό τον τίτλο “Evolution” και παράλληλα εντάσσει στο καστ της φρέσκα πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι ο Zach Gilford, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Elias Voit, έναν αναλυτή μιας παγκόσμιας εταιρείας κυβερνο-ασφάλειας, που «έχει μια σκοτεινή πλευρά και μια εμμονή με τον θάνατο», όπως σημείωσαν οι άνθρωποι της Paramount+ στην ανακοίνωσή τους.

Γνωρίσαμε τον εν λόγω ηθοποιό μέσα από τις σειρές "Friday Night Lights" (2006-11), "Good Girls" (2018-21), "L.A.'s Finest" (2019-20) και "Midnight Mass" (2021).

Zach GilfordΟ Zach Gilford θα ενσαρκώσει τον Elias Voit

Εκτός όμως από το νέο αίμα, πολλά γνωστά ονόματα επιστρέφουν στους γνώριμους ρόλους τους. Πιο συγκεκριμένα, θα ξαναδούμε τους Joe Mantegna ως David Rossi, A.J. Cook ως Jennifer Jareau, Kirsten Vangsness ως Penelope Garcia, Aisha Tyler ως Tara Lewis, Adam Rodriguez ως Luke Alvez και Paget Brewster ως Emily Prentiss.

Η νέα σεζόν αποτελείται από δέκα επεισόδια και το στόρι περιστρέφεται γύρω από τις προσπάθειες της γνωστής ομάδας να εξουδετερώσει έναν ύποπτο που χρησιμοποίησε την πανδημία για να χτίσει ολόκληρο δίκτυο από κατά συρροή δολοφόνους.

Μετά την 15η σεζόν του, το “Criminal Minds” είχε φθάσει αισίως τα 324 επεισόδια, ενώ προβλήθηκαν και δύο spin-offs: το "Criminal Minds: Suspect Behavior", που διήρκησε για μία σεζόν, και το "Criminal Minds: Beyond Borders", που προβλήθηκε για δύο ακόμα σεζόν.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jeff Davis, ο οποίος βασίστηκε στην εξιστόρηση των περιπετειών μιας ειδικής ομάδας του FBI, της Behavior Analysis Unit (Ομάδα Ανάλυσης Συμπεριφοράς). Πρόκειται για ομάδα η οποία διερευνά κατά συρροή εγκλήματα, αποκρυπτογραφώντας το σκεπτικό του δράστη και προβλέποντας την επόμενη κίνησή του.

Από το 2005 μέχρι το 2020, που προβλήθηκαν οι 15 σεζόν, το καστ δεν παρέμεινε το ίδιο, αφού κάποιοι αποχώρησαν ανεπιστρεπτί, ενώ άλλοι έφυγαν και στην πορεία εντάχθηκαν ξανά στο δυναμικό του “Criminal Minds”.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.