Κ. Καραβάτου: Νιώθουμε χαρά και δικαίωση…

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

karavatou_b.jpgΣτα… ουράνια πετάει η Κατερίνα Καραβάτου για τη μεγάλη επιτυχία που έχει το «Κους-κους», το οποίο κρατάει την τελευταία τριετία την πρωτιά έναντι αντίστοιχων μεσημεριανών εκπομπών. «Η ατμόσφαιρα στο πλατό... είναι ένα πανηγύρι», είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso».

Παρακάτω όλα όσα είπε η Κ. Καραβάτου, αναλυτικά:

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά, αλλά και δικαίωση όλοι εμείς που δουλεύουμε μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Αισθανόμαστε ικανοποίηση που μπορέσαμε να δικαιώσουμε τους υπευθύνους του καναλιού, οι οποίοι μας επέλεξαν, μας στήριξαν και μας στηρίζουν».

- Γιατί, πιστεύεις, η εκπομπή έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού;
«Επειδή η εκπομπή γίνεται από ανθρώπους που είναι μεν διαφορετικοί ως χαρακτήρες, αλλά έχουν χημεία μεταξύ τους. Γίνονται καλές συζητήσεις, ακούγονται ενδιαφέροντα σχόλια, διαφορετικές απόψεις. Όλα αυτά κάνουν πιο ολοκληρωμένη την παρουσίαση ενός θέματος. Το τηλεοπτικό κοινό το κεντρίζει επίσης η θεματολογία της εκπομπής, η οποία θέλουμε πάντα να είναι εμπεριστατωμένη και πρωτογενής, δηλαδή να στηρίζεται σε δικά μας ρεπορτάζ. Επίσης τα σχόλια που κάνουμε γίνονται πάντοτε με καλή διάθεση και χωρίς εμπάθεια. Άλλος όμως ένας λόγος που έχει κάνει τους τηλεθεατές να μας επιλέξουν είναι η σκληρή δουλειά της ομάδας και βεβαίως η καλή ατμόσφαιρα, το γεγονός ότι είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα, αλλά και η χαρά που έχουμε μέσα μας και καταφέρνουμε να μεταδώσουμε σε αυτούς που μας παρακολουθούν».

- Με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή των θεμάτων;
«Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε την επικαιρότητα, όμως μας αρέσει να κάνουμε και βόλτες στο παρελθόν, με θέματα δικά μας. Θέλουμε να δίνουμε το βήμα σε πρόσωπα του παρελθόντος, που έχουν κάτι να πουν».

- Είναι δύσκολη η επικοινωνία με το κοινό;
«Δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολη, αλλά ουσιαστική. Εμείς κάθε φορά θέτουμε ένα θέμα και το τηλεοπτικό κοινό επικοινωνεί μαζί μας για να μας πει το πρόβλημά του, να εξομολογηθεί και να ξελαφρώσει την καρδιά του. Μας επιλέγει για να μοιραστεί μαζί μας δικά του πράγματα, γιατί ξέρει πού απευθύνεται... Αυτό είναι μεγάλη ευθύνη, κυρίως για μένα που είμαι η οικοδέσποινα της εκπομπής και αισθάνομαι τον τηλεθεατή σαν κάποιον που έχει έρθει σπίτι μου. Ακούμε πάντα προσεχτικά ό,τι μας λένε, είμαστε ευγενικοί και δείχνουμε σεβασμό σε αυτόν που μιλάει, ακόμη και αν δεν συμφωνούμε μαζί του. Είμαστε ανοιχτοί σε ό,τι ακούγεται και δείχνουμε ευαισθησία, όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί το νιώθουμε. Και θα γελάσουμε και θα προβληματιστούμε και θα συμφωνήσουμε και θα διαφωνήσουμε».

- Υπήρξε κάτι που να σας έφερε σε δύσκολη θέση σε αυτήν την επικοινωνία σας με το κοινό;
«Σε δύσκολη θέση έρχομαι μόνο με ανθρώπους που και οι ίδιοι παραδέχονται ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος ή ότι έχουν βλάψει κάποιον άλλον...»

- Πώς είναι η ατμόσφαιρα στο πλατό;
«Η ατμόσφαιρα στο πλατό... είναι ένα πανηγύρι, πολλές φορές λέω ότι θα έπρεπε να δείχνουμε στο τηλεοπτικό κοινό το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Γελάμε, τραγουδάμε, πειράζει ο ένας τον άλλον, βέβαια υπάρχουν και στιγμές έντασης καθώς είμαστε άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες και απόψεις. Ωστόσο περνάμε πολύ καλά ως παρέα, και αυτό βγαίνει και στη μικρή οθόνη».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.