Δυσαρέσκεια για την Έμη Λιβανίου στο Star

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

livaniou_b.jpgΔυσοίωνο είναι το μέλλον της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής «Κάθε Μέρα Καλημέρα» του Star, Έμης Λιβανίου. Όπως διαρρέεται, η τελευταία θα απομακρυνθεί από την πρωινή εκπομπή (ή μάλλον... για να ακριβολογούμε, την απομάκρυναν ήδη με συνοπτικές διαδικασίες), καθώς προκάλεσαν δυσφορία στους ανθρώπους του καναλιού κάποια από τα όσα είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΝ OFF της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής, τονίζοντας ότι τα διεθνή, τα αστυνομικά και τα πολιτικά θέματα δεν φέρνουν νούμερα και ότι μόνον το life style φέρνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

«Στο "Κάθε μέρα καλημέρα" τα διεθνή, τα αστυνομικά και τα πολιτικά θέματα δεν κάνουν νούμερα. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Από τις επτά παρά είκοσι που θα βγούμε μέχρι τις οκτώ που έχουμε τέτοια θέματα, η εκπομπή δεν πάει καθόλου καλά. Κάνει τα απόλυτα χαμηλά νούμερα, για την ακρίβεια ισχνά μονοψήφια. Πρόσφατα, την πρώτη ώρα το ποσοστό μας ήταν από 2 έως 3%. Με δύο τοις εκατό δεν σε βλέπει κανείς.

Στη δεύτερη ώρα το life style διπλασιάζει και τριπλασιάζει τα νούμερα της πρώτης ώρας, με αποτέλεσμα στα νεανικά κοινά να είναι πάρα πολλές φορές η πρώτη εκπομπή του STAR. Οταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι μαγκαζίνο με γυναικεία κυρίως θέματα, οι άντρες του πολιτικού και του οικονομικού έχουν ελάχιστα πράγματα να πουν, ενώ μια γυναίκα μπορεί να το παρουσιάσει καλά».

Ερωτηθείς για το αν ο Γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλης, είναι δυσαρεστημένος από τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, η Έμη Λιβανίου απάντησε με νόημα: «Λέω ότι από εμένα ο Μαλέλης είναι ευχαριστημένος».

Να πούμε ότι στο πρωινό του Star θα εμφανίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αντώνης Κοκορίκος και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής, ενώ από κει και πέρα περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.