Μαζί στο δελτίο του ΑΝΤ1 Στεφανίδου - Ευαγγελάτος;

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (1 Ψήφος)

stefanidou_b.jpgΤην Τατιάνα Στεφανίδου δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είναι πιθανό να βλέπουμε από τη νέα σεζόν! Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν συζητήσει ήδη με τη δημοφιλή παρουσιάστρια και της έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι η συγκεκριμένη συνεργασία μπορεί να βοηθήσει πολύ, ούτως ώστε τα νούμερα τηλεθέασης να πάρουν ανοδική πορεία. Άλλωστε, η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη της ιστορίας του σε αυτό τον τομέα, με αποτέλεσμα πολλές εκπομπές ή σειρές να κοπούν και παράλληλα πρόσωπα να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από το προ δυο μηνών «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν αμέσως την περίπτωση της Τατιάνας. Σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, μάλιστα, περί του θέματος, τέθηκε στο τραπέζι η αναγκαιότητα για άμεση αλλαγή του προφίλ της.

Σε κρούση που είχε γίνει τώρα προς τη κ. Στεφανίδου πριν λίγο καιρό, η απάντησή της ήταν αρνητική, καθώς η ίδια θεωρούσε πως έχει ακόμη πολλά να δώσει στη μεσημεριανή ζώνη. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει, καθώς είναι αλήθεια πως επιθυμεί να βοηθήσει τόσο τον ΑΝΤ1, όσο και να στηρίξει το άνδρα της σε αυτή τη δύσκολη καμπή.

Από κει και πέρα, σε περίπτωση που τελικά ο «γάμος» πραγματοποιηθεί, υπάρχει και το ενδεχόμενο μεταφοράς της επιτυχημένης εκπομπής της Τατιάνας, «Αξίζει να το δεις», ακριβώς πριν από το δελτίο. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.