Γερμανού vs Αλιμπέρτη

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (3 Ψήφοι)

natalia_b.jpgΟριστική θεωρείται πλέον η ανάληψη του πρωινού προγράμματος του Alpha το Σαββατοκύριακο από την Ναταλία Γερμανού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός – στιχουργός θεωρήθηκε ως η πιο κατάλληλη λύση για να αντικαταστήσει τον Ανδρεά Μικρούτσικο και τη Δήμητρα Ρουμπέση στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε», καθώς το κανάλι στοχεύει να επανακτήσει και πάλι τα νεανικά κοινά που είχε χάσει στη συγκεκριμένη ζώνη. Σημαντικό ρόλο στην ανάληψη της εν λόγω θέσης για τη Ναταλία αποτέλεσε και η επιτυχημένη θητεία της ως αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, όταν η δεύτερη είχε πάει να γεννήσει. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να βρεθεί και ο παρτενέρ που θα έχει στην εκπομπή της, αν και πολλά ακούγονται για το Κωνσταντίνο Αγγελίδη, χωρίς όμως κάτι να θεωρείται σίγουρο.

Ωστόσο αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η «μάχη» που θα δοθεί μέσα από τα τηλεοπτικά στούντιο ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τη Σοφία Αλιμπέρτη για το ποια θα επικρατήσει τελικά, καθώς η σύγκριση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι αναπόφευκτη, αφού στο παρελθόν θα μπορούσε κανείς να πει ότι είχαν διανύσει παράλληλους βίους. Για όσους δε θυμούνται, η Σοφία είχε συνάψει σχέση με τον Πέτρο Ίμβριο μετά το διαζύγιό του με τη Ναταλία, ενώ τώρα συζεί με τον επίσης πρώην της Γερμανού, Αλέξανδρο Παρθένη!

Να σημειωθεί πως ουδέποτε στο παρελθόν καμία από τις δύο δεν εκφράστηκε δημόσια με αρνητικά σχόλια για την άλλη. Παρ’ όλα αυτά η συνύπαρξή τους στη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ
ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

ΦΩΦΗ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.