Δική του εκπομπή ετοιμάζει ο Ψινάκης

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

psinakis_b.jpgΑπό κανάλι σε κανάλι βρίσκεται αυτή τη περίοδο ο Ηλίας Ψινάκης ψάχνοντας τηλεοπτική στέγη για το νέο του εγχείρημα το οποίο είναι μια δική του εκπομπή που θα παρουσιάζει ο ίδιος και θα κινείται στο γνωστό σατιρικό πλαίσιο στο οποίο τον έχουμε συνηθίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός μάνατζερ έχει ήδη κλείσει συμφωνία με μεγάλη εταιρεία παραγωγής για την εκπομπή του και γ’ αυτό το λόγο έκανε κάποιες συζητήσεις με το Star, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν πουθενά.

Ωστόσο αυτό δε πτοεί ουδόλως τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το όνομα του Ψινάκη «πουλάει» κάνοντας τα μηχανάκια της Agb να τρελαίνονται κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Alpha επιθυμεί με κάθε τρόπο να συνεχίσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του επόμενο «Dream Show» που ετοιμάζουν, με τον ίδιο όμως να έχει και πρόταση από τον Ant1 για το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο 2», που θα προβληθεί από το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από Δεκέμβρη και μετά.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.