Στο ραδιόφωνο ο Θέμος;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

themos_anastasiadis_b.jpgΤο ενδεχόμενο να βρεθεί ο Θέμος Αναστασιάδης και πάλι στο ραδιόφωνο με δική του εκπομπή μέσα από τον νεοαγαρασθέντο πλέον Radio Gold είναι πλέον πολύ πιθανό.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και την αγορά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα από τον όμιλο Μπόμπολα καθώς και τη φημολογούμενη μεταγραφή του δημοσιογράφου από το κανάλι του Αμαρουσίου στο Mega, το οποίο ανήκει στα ίδια συμφέροντα, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να αξιοποιήσουν το Θέμο και στο ραδιόφωνο.

Το υπό σκέψη ακόμα εγχείρημα, μπορεί να λάβει σάρκα και οστά μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Gold του Νίκου Μαστοράκη ο οποίος μεταβιβάστηκε πλέον στο όμιλο του Μπόμπολα και αναμένεται να μετατραπεί σε αθλητικό ραδιόφωνο με επικρατέστερα ονόματα το Goal Radio ή το Σέντρα. Υπεύθυνος του σταθμού έχει αναλάβει ήδη ο έμπειρος Βαγγέλης Μπραουδάκης ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, ετοιμάζει το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ μέσα στα φιλόδοξα σχέδιά του, είναι και η επιστροφή του Θέμου μετά από πολλά χρόνια στα ερτζιανά.

Το τι θα γίνει τελικά θα το μάθουμε πολύ σύντομα, ενώ μια ενδεχόμενη επιστροφή του Θέμου Αναστασιάδη στο ραδιόφωνο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους, καθώς πάνε πολλά χρόνια από την εποχή που ο δημοσιογράφος έκανε δική του  εκπομπή στα fm μέσα από τη συχνότητα του Flash.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.