Το Μπέβερλι Χιλς ξανά στη μικρή οθόνη!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

beverly_hills_90210_b.jpgΗ σειρά που επί μια ολόκληρη δεκαετία καθήλωσε μικρούς και μεγάλους στη μικρή οθόνη, επιστρέφει! Το Μπέβερλι Χιλς θα προβληθεί ξανά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα βάλει στα σπίτια των Αμερικανών και πάλι κάποια αγαπημένα πρόσωπα του παρελθόντος μας, όπως είναι η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι) και η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα).

Η Μπρέντα Γουόλς, που είχε αποχωρήσει από το σίριαλ την 5η χρονιά προβολής του, για να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική, θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ως επιτυχημένη ηθοποιός, με σκοπό να παραδώσει κάποια μαθήματα στο σχολείο του Μπέβερλι Χιλς.

Θα εμφανιστούν επίσης τόσο η Κέλι, η οποία εργάζεται ως ψυχολόγος στο σχολείο, όσο και η Ντόνα, που έχει ανοίξει δικό της κατάστημα με ρούχα.

Το δυσάρεστο, πάντως, για τους οπαδούς της σειράς είναι ότι δεν θα δούμε τον βασικό πρωταγωνιστή, Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), αλλά ούτε και τον Λιουκ Πέρι (Ντίλαν), οι οποίοι δεν δέχτηκαν την πρόταση να αναλάβουν τους ρόλους που τους έκαναν γνωστούς στο ευρύ κοινό…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.