Ξεκινούν Ζαρίφη και Μουτσινάς

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

nikos_moutsinas1000.jpgΗ συνεργασία της Κατερίνας Ζαρίφη και του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» είναι πλέον γεγονός. Οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας καθώς η ημερομηνία που ορίστηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου για την έναρξη της εκπομπής είναι η 15η Σεπτεμβρίου.

Το νέο δίδυμο της μακροβιότερης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής αποφάσισε να είναι μόνο του, χωρίς να υπάρχουν συνεργάτες στο πλάι τους, παρά μόνο όσοι θα παρουσιάζουν τις στήλες της μόδας, μαγειρικής κτλ.

Το γεγονός αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης και του κάτι εντελώς διαφορετικού που θέλουν να εισάγουν στην πρωινή ζώνη. Όπως λέγεται έχουν ήδη πάρα πολλές φρέσκες ιδέες οι οποίες θα ξεδιπλώνονται καθημερινά μέσα από την εκπομπή.

Η ανανέωση αυτή όμως είχε και τα «θύματά» της, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την ομάδα της εκπομπής.

Όσον αφορά την αρχισυνταξία του πρωινού και έπειτα από τη κόντρα των δύο παρουσιαστών για τον πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Παύλο Σταματόπουλο, τον οποίο δεν ήθελε ο Μουτσινάς σε αντίθεση με τη Ζαρίφη, τελικά με τη σύμφωνη γνώμη όλων, επιλέχθηκε η Μαρία Κλάδου, πρώην συνεργάτιδα της Σεμίνας Διγενή.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.