Μετράει ήδη μία απώλεια η Ναταλία Γερμανού...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

natalia_6374.jpgΜπορεί η πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να μην ξεκίνησε ακόμη, ωστόσο οι… απώλειες άρχισαν από τώρα! Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την τηλεοπτική ομάδα αποτελεί ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Νίκος Γεωργιάδης, που θα ήταν ένας εκ των συμπαρουσιαστών της.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, ο λόγος ήταν η συνέντευξη που έδωσε η Γερμανού στον Γεωργιάδη για το περιοδικό «Down Town». Η Ναταλία, λοιπόν, είχε δηλώσει πως η ανταγωνίστριά της Σοφία Αλιμπέρτη θα πάει καλύτερα από την ίδια, καθώς έχει περισσότερη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Alpha και φρόντισαν να το δείξουν αμέσως.

Τι φταίει τώρα ο Νίκος Γεωργιάδης; Όπως μάθαμε, οι υπεύθυνοι του καναλιού θεώρησαν ότι ο τελευταίος έπρεπε να προστατεύσει την παρουσιάστρια και πως είτε δεν έπρεπε να τη ρωτήσει καθόλου για την Αλιμπέρτη, είτε να μην δημοσιεύσει την απάντησή της. Μπορεί αυτό να μη φαίνεται και τόσο λογικό, ωστόσο αυτή είναι η αιτία που δίνουν όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα στον Alpha. Αχ, Ναταλάκι μου, το «έκαψες» το άνθρωπο!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.