«Πέθαναν» πριν την ώρα του τον Τέρενς Κουΐκ!

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)

kouik_big.jpgΓια δεύτερη φορά, δημοσίευμα θέλει τον Τέρενς Κουΐκ να έχει «φύγει» από τη ζωή. Ύστερα από το 2004, όταν λανθασμένα είχε βγει η είδηση ότι ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε τραγικό θάνατο στο τσουνάμι που έπληξε τη νοτιο-ανατολική Ασία, αυτή τη φορά ανακοινώθηκε από ένα blog στο διαδίκτυο ότι «έφυγε» ξαφνικά, λόγω προβλήματος με την καρδιά του!

«Ο Τέρενς Κουίκ, ο δημοσιογράφος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, έφυγε χθες το μεσημέρι εντελώς ξαφνικά από καρδιά στα 61 του μόλις χρόνια», αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια υπάρχει η ανακοίνωση της ιατροδικαστικής διάγνωσης (!) και ένα πλήρες βιογραφικό του δημοσιογράφου. Το εκπληκτικό, μάλιστα, της όλης υπόθεσης είναι ότι ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος αναφέρει ακόμη και την ημέρα, ώρα και τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία!

«Όταν το διάβασα, πάγωσα. Μετά χαμογέλασα διότι μου λύθηκε η απορία για το τι μπορεί να γράψει κανείς άμα πεθάνω. Αμέσως όμως, πήρα τηλέφωνο τα παιδιά μου, που δεν μένουν μαζί μου, για να τους πως ότι είμαι καλά. Δεν μπορεί κάποιος που έχει μια στήλη σε μια εφημερίδα ή σε ένα blog να κάνει τέτοια αστεία», τόνισε ο Τέρενς Κουϊκ, που την επομένη μέρα της σχετικής δημοσίευσης από τον τηλεοπτικό σταθμό «Alter» ισχυρίστηκε ότι σκοπεύει κινηθεί νομικά γι’ αυτή την υπόθεση, προκειμένου να τιμωρηθεί για το… αστείο ο υπεύθυνος και αν αυτός είναι δημοσιογράφος, τότε θα παραπεμφθεί στην Ένωση Συντακτών.

 

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν ξέρω πού θα είναι ο κύριος Κουίκ τη νέα χρονιά, ξέρω όμως πού θα έπρεπε να είναι, για το καλό της τηλεόρασης, της αξιοπρέπειας, της ευθύτητας, της ανόδου με την αξία του τού καθενός, της ανιδιοτέλειας: στο σπίτι του.
Αφορμή για το σχόλιο αυτό η συζήτησή του σήμερα με τον κύριο Μαρκογιαννάκη. Στη συζήτηση αυτή ο κύριος Κουίκ αποκαλεί τους κουκουλοφόρους καθάρματα. Κατ’ επανάληψη και με μίσος.
Δικαίωμά του η έκφραση.
Αλλά και δικό μου.
Ο άκρως δεξιός κύριος Κουίκ βαδίζοντας πάντοτε με τη ματιά στραμμένη ίσια μπροστά-πατώντας πάνω σε ό, τι συναντάει (ακαθαρσίες, σκουπίδια) ή σε ό,τι ο ίδιος δημιουργεί (πτώματα, δυστυχίες), δέχεται το φως του δεξιού ήλιου μόνον, αντίθετα από τους δημοκράτες, που στρέφοντας και κοιτάζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις, φωτίζονται από όλους τους ήλιους της οικουμένης.
Συνέπεια αυτού είναι το άκαμπτο, η αγκύλωση, η μονολιθικότητα του κυρίου Κουίκ.
Ο κύριος Κουίκ έχει πνευματικές παρωπίδες που του στερούν την πλήρη όραση και ορατότητα, με αποτέλεσμα την αδυναμία ορθής κρίσης των γύρω.
Έτσι ο κύριος Κουίκ δεν μπορεί να εννοήσει ότι η αιτία της ύπαρξης κουκουλοφόρων είναι αυτός ο ίδιος.
Ότι αν έδινε τις πέντε από τις έξη πολυτελείς βίλλες του σε πέντε κουκουλοφόρους, θα μειώνονταν ισάριθμα όχι μόνον οι βίλλες του, αλλά και οι κουκουλοφόροι.
Ότι αν έδινε τα δεκαεννέα από τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που κατέχει, θα μείωνε κατά δεκαεννέα και τον αριθμό των κουκουλοφόρων.
Και δεν γνωρίζει ότι πολεμώντας τους κουκουλοφόρους στρέφεται κατά του εαυτού του.
Και δεν αξίζει πετροβόλημα ο κύριος Κουίκ για τις απόψεις του. Μια βαθιά λύπηση μόνον αρμόζει γι αυτόν και μια ευχή, να μην είναι όσο προοιωνίζεται ανελέητη η Μεγάλη του Τιμωρία που γρήγορα φτάνει-γιατί δε φταίει, έτσι πλάστηκε.

Γιώργης Χολιαστός

Γιώργης Χολιαστός
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.