Τέλος ο «Πράσινος Τύπος»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

prasinostypos_848596b.jpgΔεν θα υπάρξει επόμενη μέρα για την εφημερίδα «Πράσινος Τύπος», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το φύλλο που κυκλοφόρησε σήμερα ήταν το τελευταίο!

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σήμερα το μεσημέρι από τη διεύθυνση πως η έκδοση αναστέλλεται και κλήθηκαν να περάσουν αύριο από τα γραφεία του εντύπου, προκειμένου να εξοφληθούν. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι είναι απίθανο να δούμε ξανά την εφημερίδα στα περίπτερα, ακόμη και σε εβδομαδιαία βάση.

Οι λόγοι για τους οποίους ο «Πράσινος Τύπος» βάζει λουκέτο είναι η πολύ μικρή αναγνωσιμότητά του, αφού οι πωλήσεις του κυμαίνονταν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα όχι μόνο η επιχείρηση να μην κερδίζει, αλλά να… μπαίνει και μέσα μέρα με τη μέρα! Δύσκολοι καιροί παντού και ιδιαίτερα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κρίμα!..

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.