Το ξέσπασμα της Γερμανού εναντίον της Βάσιας Λόη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (10 Ψήφοι)

natalia_1256b.jpgΜια νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και την Βάσια Λόη! Τι ακριβώς έγινε; Πριν λίγο καιρό η Ναταλία δήλωσε εκνευρισμένη με την νεαρή παρουσιάστρια στη ραδιοφωνική της εκπομπή, λόγω της μεροληπτικής στάσης της και της προώθησης της Σοφίας Αλιμπέρτη μέσα από το «TV WEEKEND».

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στη Βάσια Λόη, είπε: «Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά της να είναι φίλη με τη Σοφία. Να την αγαπάει και να την στηρίζει, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να έχουμε φίλους που να μας στηρίζουν, αλλά… να την υποστηρίζει την φιλία της με τη Σοφία. Να μην λέει “αγαπώ και την Ναταλίτσα”. Δεν θέλω να με αγαπάει, θέλω να αγαπάει μόνο τη Σοφία!

Εάν θέλει να είναι αντικειμενική, οφείλει να λέει τα νούμερα και των δύο ημερών. Η Βάσια Λόη όποτε το “Μες την καλή χαρά” περνάει μπροστά το αποσιωπεί και όποτε περνάει έστω και 0,3 μπροστά ο ΑΝΤ1, λέει “Σάρωσε  χθες ο ΑΝΤ1”! Περνάει ο ALPHA 10 μονάδες  και δεν το αναφέρει καν… Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία όμως. Δεν μπορώ αυτά τα διπλωματικά ότι αγαπάμε και τις δύο, αλλά… όταν περνάει η Ναταλία μπροστά δεν το λέμε».

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως σε συνέντευξή της η Ναταλία δήλωσε ότι της τηλεφώνησε συνεργάτης της Λόη, αλλά και η ιδία η παρουσιάστρια και της είπαν ότι τους πιέζει η Αλιμπέρτη ζητώντας τη στήριξή τους. Η παρουσιάστρια του ALTER υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη δεν έχει πάρει θέση.

Ικανοποίηση για τη Γερμανού στην Κάντζα

Στο μεταξύ, ενθουσιασμένοι όσο δεν πάει φαίνεται πως είναι οι Γερμανοί μάνατζερς του ALPHA με την Ναταλία Γερμανού! Μάλιστα, ζήτησαν μεταγλωττισμένες κασέτες από παλαιότερα προγράμματα της παρουσιάστριας, ενώ, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, τη σκέπτονται για την παρουσίαση βραδινού show, έχοντας ως δεδομένο την συνέχιση της πρωινής εκπομπής του σαββατοκύριακου με την ίδια παρέα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.