Ρίχνουν τους τόνους Αλιμπέρτη-Γερμανού

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

aliberti_germanou_9996677b.jpgΣε σίριαλ με πολλά επεισόδια έχει εξελιχθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τις δύο ανταγωνίστριες Σοφία Αλιμπέρτη και Ναταλία Γερμανού να προσπαθούν αυτή τη φορά να ρίξουν τους τόνους.

Η Αλιμπέρτη, όντας καλεσμένη της Βάσιας Λόη, είπε πως δεν υπάρχει κόντρα με την τηλεοπτική της αντίπαλο και πως εάν βρίσκονταν τυχαία στον ίδιο χώρο θα της μιλούσε. Τόνισε επίσης ότι βρίσκει υπερβολικό το θέμα της μεταξύ τους «κόντρας» στην τηλεθέαση, αφού όπως είπε η διαφορά τους για το πρώτο τρίμηνο είναι μικρότερη του 1% . Βέβαια, η επίσημη μέτρηση της AGB έχει διαφορετική άποψη με τη διαφορά τους να βρίσκεται στις… 3,5 μονάδες! Ουπς!

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο παρουσιάστριες, θέλοντας να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, έκαναν μια από κοινού διάψευση για το θέμα της υποστήριξης του «Καλομελέτα κι έρχεται» μέσα από το «TV weekend».

Στο ίδιο «πυροσβεστικό»  κλίμα και οι δηλώσεις της Γερμανού στο περιοδικό «Λοιπόν». Παρακάτω παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων είπε:

«Επειδή όλα τα πεσίματα που μου γίνονται, οφείλονται συνήθως σε πράγματα που αλλιώς τα έχω πει κι αλλιώς έχουν ερμηνευτεί, είναι πάγια τακτική μου να μην απαντάω και να μην το συνεχίζω, πόσο μάλλον δημόσια. Οπότε δεν πρόκειται να απαντήσω ούτε αυτή τη στιγμή στη Σοφία.

Δεν πρόκειται ποτέ να ξεκατινιαστώ δημόσια. Είναι θέμα ανατροφής, πώς το λένε; Εν τοιαύτη περιπτώσει, κουβαλάω και ένα επίθετο που δεν μου επιτρέπεται να ξεκατινιάζομαι, δεν μου επιτρέπει να κάνω ειρωνείες, πεσίματα και κακίες».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.