Η Σμαράγδα Καρύδη στον «Πρωινό Καφέ»;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karydi_6475765b.jpgΜπορεί πριν λίγες ημέρες η Ευγενία Μανωλίδου να φερόταν ως το φαβορί για να αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», ωστόσο, όπως μάθαμε, υπήρξε αλλαγή σχεδίων αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με ανθρώπους  που βρίσκονται στα υψηλόβαθμα κλιμάκια του ΑΝΤ1, Ζαρίφη και Μουτσινάς δεν πρόκειται να φύγουν από την εκπομπή τώρα, αλλά αφού πρώτα τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει πως είναι μάλλον απίθανο να δούμε τη σύζυγο του Άδωνη ή κάποια άλλη σε ρόλο βασικής παρουσιάστριας της εκπομπής, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Η ιδέα που υπάρχει στην παρούσα φάση είναι απλά να πάρει θέση στην παρέα του «Καφέ» η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θεωρείται πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην εκπομπή, δίνοντας και ένα… χέρι βοηθείας ούτως ώστε να τα νούμερα της AGB  να πάρουν, επιτέλους, την ανιούσα!

Βέβαια, πέρα από τα «θέλω» των υπευθύνων του ΑΝΤ1, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η τελική απόφαση ανήκει στη Σμαράγδα. Η τελευταία αρχικά απάντησε αρνητικά, καθώς θεωρεί μεγάλο ρίσκο γι’ αυτήν να συμμετάσχει σε ένα σχήμα που έχει μέχρι στιγμής αποτύχει, ωστόσο στο Μαρούσι υπάρχει αισιοδοξία πως με μια πιο δελεαστική οικονομικά πρόταση, η απόφασή της θα αλλάξει και θα πει το μεγάλο «ναι». Για να δούμε-για να δούμε!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.