Ευγενία Μανωλίδου: «Εμείς δεν τινάζουμε σπίτια στον άερα...»

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (2 Ψήφοι)

manwlidou_7459967b.jpgΤην απάντησή της σε όλους όσους τα έχουν βάλει με τη «Στιγμή της αλήθειας», έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου με συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity». Η γνωστή παρουσιάστρια υπεραμύνθηκε της εκπομπής της, υποστηρίζοντας πως τα τελευταία χρόνια έχουν βγει στον αέρα άλλες εκπομπές που βγάζουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων, εν αγνοία τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ανάλογες αντιδράσεις. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία από όσα είπε η Ευγενία Μανωλίδου, αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να είναι αισχρή η εκπομπή που κάνω εγώ, όταν επί χρόνια μέσα από άλλες εκπομπές βγαίνουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων στη φόρα χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν και να το έχουν επιλέξει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε, τονίζοντας:

«Εκεί πραγματικά τινάζονται τα σπίτια και οι οικογένειες στον αέρα! Γιατί δηλαδή εκείνο να είναι καλό και ηθικό και αυτό που κάνουμε εμείς, από τη στιγμή κιόλας που έρχονται προετοιμασμένοι οι παίκτες, να θεωρείται ανήθικο; Βεβαίως θα άρεσε πολύ για λόγους τηλεθέασης να κολλάγαμε όντως τους ανθρώπους στον τοίχο, αλλά δεν το κάνουμε. Έρχονται από μόνοι τους, λένε την ιστορία της ζωής τους, από εκεί βγαίνουν πενήντα ερωτήσεις, περνούν από τον ανιχνευτή ψεύδους, ακούν ξανά τις ερωτήσεις και έχουν κάποιες μέρες να ενημερώσουν το περιβάλλον τους, να το σκεφτούν και μετά έρχονται με τους δικούς τους ανθρώπους».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.