«Έσπασε» ρεκόρ το χειρόγραφο της Ρόουλινγκ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

harry_b.jpgΑπίστευτο κι όμως αληθινό! Χειρόγραφο και εικονογραφημένο βιβλίο της διάσημης συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζόαν Καθλίν Ρόουλινγκ, πουλήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου αντί 1,95 εκ. στερλινών!

Φυσικά, η τιμή αυτή είναι σχεδόν η 40πλάσια από τις περίπου 50.000 στερλίνες που αναμενόταν να «πιάσει» το βιβλίο της Ρόουλινγκ με τίτλο «Tales Of Beedle The Bard», αλλά και η υψηλότερη στην οποία φτάνει ποτέ σε δημοπρασία χειρόγραφο της σύγχρονης λογοτεχνίας. Εκτός αυτού, πρόκειται για ρεκόρ τιμής στην οποία πωλείται έργο της Ρόουλινγκ και ρεκόρ τιμής για παιδικό βιβλίο.

Σύμφωνα τα όσα λέχθηκαν, τα χρήματα από τη δημοπρασία θα δοθούν στο Childrens Voice, που είναι ίδρυμα το οποίο αγωνίζεται για την τύχη των εγκαταλελειμμένων παιδιών (συνιδρύτρια είναι η Ρόουλινγκ), κυρίως στην ανατολική Ευρώπη.

Από κει και πέρα, η γνωστή συγγραφέας δήλωσε ότι έγραψε και εικονογράφησε μόνον επτά αντίτυπα των παιδικών της ιστοριών «Tales of Beedle The Bard», τονίζοντας ότι αυτά δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ στο εμπόριο. Μάλιστα, τα υπόλοιπα αντίτυπα δόθηκαν από τη Ρόουλινγκ σε ανθρώπους που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα βιβλία του Χάρι Πότερ!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.