25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, «Ο Αλχημιστής» του Πάουλο Κοέλο συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (8 Ψήφοι)

Πάουλο Κοέλο

Για 268η συνεχόμενη εβδομάδα, το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Πάουλο Κοέλο «Ο Αλχημιστής», βρίσκεται στη λίστα με τα 20 Best Sellers των «NY Times»!

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο γνωστός συγγραφέας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, αποσπώντας τα συγχαρητήρια από εκατοντάδες αναγνώστες του.

«Πάουλο, σου αξίζει το Νόμπελ Λογοτεχνίας», ήταν το σχόλιο ενός εκ των αναγνωστών του, για να συμπληρώσει ένας δεύτερος πως «σου αξίζει όσο σε κανέναν άλλον».

Το εν λόγω βιβλίο του Κοέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 στα Πορτογαλικά και μέχρι το 2009 είχε μεταφραστεί σε 67 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα αλληγορικό μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή έναν νεαρό βοσκό από την Ανδαλουσία, τον Σαντιάγκο, ο οποίος ταξιδεύει στην Αίγυπτο ύστερα από επαναλαμβανόμενα όνειρά του πως εκεί θα βρει κάποιον θησαυρό.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, «Ο Αλχημιστής» έχει πουλήσει πάνω από 65 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Δείτε παρακάτω το Top-5 της λίστας των NY Times:

Η λίστα των NY Times

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.