Το παζάρι βιβλίου ξανά στη Θεσσαλονίκη με τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Το παζάρι βιβλίου ξανά στη Θεσσαλονίκη με τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ

Χιλιάδες βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευθεί το αναγνωστικό κοινό της Θεσσαλονίκης από τις 2 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου, σε παζάρι που διοργανώνει για άλλη μια φορά το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) με τη συνεργασία 150 εκδοτικών οίκων.

Οι εκδότες και το σωματείο τους απαντούν στην οικονομική κρίση με διέξοδο πολιτισμού, διαθέτοντας 150.000 βιβλία σε πραγματικά χαμηλές τιμές για λίγες μόνο ημέρες.

Πρόκειται για βιβλία 150 διαφορετικών εκδοτικών οίκων που η τιμή τους ξεκινάει από 50 μόλις λεπτά, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, ενώ να σημειωθεί ότι το 60% των διαθέσιμων τίτλων δεν ξεπερνάει τα 4,5 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα αγοράσει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Το παζάρι θα είναι ανοικτό για τους πολίτες καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Την Κυριακή θα είναι κλειστά ή όπως θα ανακοινωθεί στο εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσβαση μπορείτε να έχετε οι ενδιαφερόμενοι με δημόσιες συγκοινωνίες, με τις  λεωφορειακές γραμμές 3,5,6,12,33,39,58,78 (στάση πλατεία Αριστοτέλους).

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.