«Μαμά, γιατί θηλάζεις;»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (17 Ψήφοι)

«Μαμά, γιατί θηλάζεις;»

Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Μαμά γιατί θηλάζεις» από τις εκδόσεις Οσελότος, που δημιουργήθηκε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια της Μαρίας Δανιήλ-Παιδιάτρου, της Έφης Κουκουτσάκη-Μαίας και της Νατάσας Δανιήλ-φιλολόγου και εικονογράφου. Είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες, αλλά απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Τα βάσανα της οχτάχρονης Αθηνάς ξεκινούν, όταν η μητέρα της αρχίζει να θηλάζει το νεογέννητο αδερφάκι της. Ο τετράχρονος αδερφός της Αλέξης έχει πολλές απορίες και όλοι προσπαθούν να του εξηγήσουν «Γιατί η μαμά θηλάζει», ή «φηλάζει», όπως λέει ο ίδιος. «Γιατί το μωρό δεν πίνει γάλα από το μπιμπερό;», «Γιατί δεν θηλάζουμε κι εμείς;» και πολλές άλλες ερωτήσεις θα βρουν τις απαντήσεις τους…

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους με χιουμοριστικό τρόπο τι είναι ο μητρικός θηλασμός και γιατί είναι απαραίτητος και ωφέλιμος και τα παιδιά να τον αντιμετωπίζουν σαν μια διαδικασία όμορφη και απολύτως φυσιολογική. Και όλα αυτά παρουσιάζονται με τρόπο απλό και σύντομο (24 σελίδες).

Το βιβλίο μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.