Η αλήθεια για το δυστύχημα του Μπομπ Ντύλαν

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

bob-dylanb.jpgΤο 1966 ο Μπομπ Ντύλαν είχε ένα σοβαρό δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του συζητήθηκε πολύ και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος του άλλαξε τη ζωή.

Σήμερα, 42 χρόνια μετά ένας ολλανδός ζωγράφος και συγγραφέας ισχυρίζεται πως ο διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής δεν βρισκόταν σε κλινική λόγω του δυστυχήματος, αλλά για αποτοξίνωση.

Ο 68χρονος σήμερα Γιαν Κρέμερ αποκαλύπτει πως είδε τον Ντύλαν στην διάρκεια της φάσης αποτοξίνωσής του. Στο βιβλίο του με τίτλο "Ik, Jan Cremer III", ο ολλανδός καλλιτέχνης περιγράφει την "άγρια ζωή του τη δεκαετία του 60 στην Ολλανδία και τη Νέα Υόρκη, όταν έκανε παρέα με σταρ της μουσικής σκηνής".

Την εποχή εκείνη ο Κρέμερ ζούσε στο ξενοδοχείο Τσέλσι της Νέας Υόρκης, όπου και ο Ντύλαν κρατούσε επίσης ένα δωμάτιο. Τότε ήταν που ο Κρέμερ ισχυρίζεται ότι είδε τον τραγουδιστή να περνάει τη δύσκολη φάση της απεξάρτησης.

Στις 29 Ιουλίου του 1966 ο Ντύλαν χτύπησε σοβαρά με τη μηχανή του και παρέμεινε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν πολλές φήμες για το τι πραγματικά του συνέβη.

Ο ίδιος μετά την επιστροφή του ήταν τρομακτικά αλλαγμένος, όχι μόνο στον τρόπο ζωής, αλλά και στη μουσική του.

Please publish modules in offcanvas position.