Πώς να απομακρύνεις τη μυρωδιά του καμένου λαδιού μετά το τηγάνισμα
- tempo team
- ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Είναι αλήθεια ότι η μυρωδιά του καμένου λαδιού που μένει στην κουζίνα μετά το τηγάνισμα είναι απίστευτα άσχημη και ενοχλητική.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πολύ επίμονη, αφού η μυρωδιά συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι για ώρες παρ’ ότι εσύ μπορεί να έχεις ανοίξει παράθυρα και μπαλκονόπορτες!
Τι μπορείς να κάνεις για να την απομακρύνεις; Κι όμως, είναι πολύ εύκολο! Απλώς κάψε -με προσοχή- μέσα σε ένα τασάκι φλούδες από πατάτα και άφησέ το για λίγο στο τραπέζι της κουζίνας.
Επίσης, μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο! Βάλε σε ένα ταψί στο φούρνο -με ανοιχτή την πόρτα- φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια.
Η ενοχλητική μυρωδιά θα εξαφανιστεί στο άψε σβήσε...