Εσώρουχα από ασήμι προστατεύουν από στειρότητα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

underwearbig1.jpgΟι κατασκευαστές εσωρούχων σκοπεύουν να σώσουν τους άνδρες οι οποίοι χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα από προβλήματα στειρότητας. Σε κάθε περίπτωση οι σχεδιαστές των νέων γραμμών εσωρούχων είναι σίγουροι ότι η ραδιενέργεια που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα βλάπτει πάρα πολύ το σπέρμα.

Η σωτηρία είναι ένα «ασημί» εσώρουχο το οποίο προστατεύει τα σπερματοζωάρια από τα θανατηφόρα ραδιενεργά κύματα. Οι πρώτοι πελάτες θα πάρουν το συγκεκριμένο εσώρουχο από την εταιρία δωρεάν. Το ασύνηθες προστατευτικό ανδρικό εσώρουχο παράγεται από μια Ελβετική εταιρία ονόματι ISA. Το κυριότερο σημείο του εσωρούχου είναι ότι οι μεταλλικές πλάκες είναι τοποθετημένες στο μπροστινό μέρος του εσωρούχου για να παρέχουν στο σπέρμα την απαραίτητη προστασία. Το ασήμι απλά σβήνει τα ραδιενεργά κύματα επιβεβαιώνει ο εφευρέτης του «επαναστατικού εσωρούχου» Αντρέας Ζάλμαν.

Για να το καταλάβει ο κάθε ένας από τους νέους αγοραστές του εσωρούχου απλά πρέπει να κάνει την εξής κίνηση: Να βάλει το κινητό του τηλέφωνο κοντά στο…αναπαραγωγικό του όργανο και να καλέσει τον αριθμό του κινητού από ένα άλλο τηλέφωνο και θα ακούσει αμέσως ότι δεν μπορεί να γίνει εφικτή αφού δεν υπάρχει σήμα στην…ζώνη του σούπερ εσωρούχου. Πάντως τα «ασημένια» εσώρουχα δεν διαφέρουν καθόλου από τα υπόλοιπα της αγοράς αφού είναι φτιαγμένα από λύκρα και βαμβάκι ενώ μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο στους 60С.

Το μόνο πρόβλημα αν μπορεί να ειπωθεί αυτό είναι ότι όλα ανεξαιρέτως τα εσώρουχα θα έχουν το ίδιο χρώμα που είναι το μαύρο. Η εταιρία έχει ψάχνει ήδη 500 εθελοντές (μόνο Ελβετούς προς στιγμήν) οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις προστατευτικές ιδιότητες του εσωρούχου. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν μια αίτηση και να περιμένουν μέχρι την στιγμή που θα λάβουν το «ασημένιο» εσώρουχο στο σπίτι τους. Αυτό πρόκειται να εμφανιστεί πολύ σύντομα και στην αγορά σε όλα τα μεγέθη και θα τιμάται περί τα 25 ευρώ.

Η επιστημονική κοινότητα πάντως ακόμα δεν έχει βγάλει το συμπέρασμα εάν η ραδιενέργεια που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα βλάπτει την αναπαραγωγική διαδικασία των ανθρώπων. Υπάρχουν θεωρίες ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες προκαλούν στειρότητα, λευχαιμία και διάφορες άλλες μορφές καρκίνου όπως επίσης απώλεια όρασης και πρόωρη γήρανση.

Σύμφωνα όμως με άλλες θεωρίες η ποσότητα ραδιενέργειας των τηλεφώνων είναι τόσο μικρή για να προκαλέσει οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα στον άνθρωπο. Αντίθετα με αυτό οι εφευρέτες του «επαναστατικού εσωρούχου» συμβουλεύουν ότι εφόσον υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να προκαλούν προβλήματα τα κινητά τηλέφωνα καλύτερα θα είναι να φορούν το συγκεκριμένο εσώρουχο επί καθημερινής βάσης όσοι το επιλέξουν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.