Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Δημοσίευση από Joker » Τετ Οκτ 12, 2016 9:28 pm

Στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας Κύπρου συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από 8 έως 15 Οκτωβρίου, οι ομάδες του «Μεσαιωνικού Ρόδου»: Ιππότες και Τυμπανιστές, καθώς και η θεματική έκθεση φωτογραφίας: «Το Παραμύθι της ΡοδοΔαφνούσας» του Μίλτον Λουιζίδη και της Άννας Αχιολά.

Κατόπιν πρόσκλησης που έστειλε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Νάπας στο σύλλογο, οι ομάδες ταξίδεψαν στην Κύπρο, ξεκινώντας έτσι μία πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς οι τόποι μας συνδέονται πολιτισμικά αλλά και ιστορικά, μέσω της διαδρομής που ακολούθησε το Τάγμα των Ιπποτών Αγίου Ιωάννη από την Ιερουσαλήμ στην Κύπρο, μετά στη Ρόδο και κατόπιν στη Μάλτα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ της Κύπρου υποδέχτηκαν ένθερμα τις ομάδες της Ρόδου και παρείχαν υπέροχη φιλοξενία, ενώ επικοινώνησαν με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη νέα και ουσιαστική, πολιτιστική συνεργασία, που θα φέρει τη Ρόδο και την Κύπρο πιο κοντά, με περισσότερες ανταλλαγές πολιτιστικών ομάδων, στο μέλλον. Την ίδια στιγμή, οι ομάδες Ιπποτών και Τυμπανιστών του Μεσαιωνικού Ρόδου, εντυπωσίασαν το κοινό με την άψογη παρουσία τους και τις αναπαραστάσεις που ετοίμασαν, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας στην Αγία Νάπα Κύπρου, που ήταν ακόμα κατάμεστη από τουρισμό. Αλλά και η έκθεση φωτογραφίας, «Το Παραμύθι της ΡοδοΔαφνούσας», άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του φεστιβάλ.

Intro από το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=Oz_yMvBtZpI

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» διευρύνει τους ορίζοντες συνεργασίας του και ταξιδεύοντας, με την επιμελημένη παρουσία του, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Επόμενος προορισμός, η Μάλτα. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις ακόλουθες δραστηριότητες του συλλόγου.

mesaioniko rodo.jpg


afisa.jpg


afisa2.jpg

Κορυφή

cron