Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Re: Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Δημοσίευση από warning » Κυρ Απρ 21, 2013 8:11 pm

Καλά, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα πιόνια της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα!!
Προφανώς πάει να αντικαταστήσει τον Κουβέλη και τον Καρατζαφέρη... Ο δεύτερος μας τελείωσε και πρώτος τελειώνει όπου να 'ναι γιατί τον πήρε νομίζω χαμπάρι ο κόσμος πια!

Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Δημοσίευση από neo » Τρί Απρ 16, 2013 1:09 am

«Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του Συμφωνία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», τόνισε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ..

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στο Σπόρτιγκ, παρουσία των εκπροσώπων των κινημάτων «Δράση» και «Δυναμική Ελλάδα», καθώς επίσης και του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αήδονη, το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ. Ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος. Ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση. Τέλος ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ».


Διέλυσε την υγεία και τώρα φτιάχνει κόμμα ο Λοβέρδος! :laugh:
Για πρωταπριλιάτικο αστείο θα ήταν πετυχημένο αλλά δυστυχώς σήμερα δεν είναι πρωταπριλιά.
Τι άλλο θα δούμε και θα ζήσουμε πια σε αυτή την έρμη χώρα;

Κορυφή