Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Πρόβλημα με αναγόμωση μελανιών

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Πρόβλημα με αναγόμωση μελανιών

Re: Πρόβλημα με αναγόμωση μελανιών

Δημοσίευση από minimal » Τετ Αύγ 10, 2016 5:32 pm

Γελάω (ενώ θα έπρεπε να κλαίω) γιατί με την αναγόμωση έχω πετάξει στα σκουπίδια τρεις εκτυπωτές τα τελευταία χρόνια. Κυνηγάμε όλοι να γλιτώσουμε 10-15 ευρώ και τελικά παθαίνουμε ζημιές με πολλαπλάσιο κόστος αλλά δεν βάζουμε μυαλό. :sad:

Re: Πρόβλημα με αναγόμωση μελανιών

Δημοσίευση από jimis » Τρί Νοέμ 23, 2010 12:24 am

Δυστυχώς αυτά έχει καμιά φορά η αναγόμωση. Το μελάνι μπορεί να γεμίζει ξανά αλλά η πλακέτα που έχει πάνω παραμένει ίδια και άρα ο εκτυπωτής πιθανόν θεωρεί ότι είναι άδειο το δοχείο. Πήγαινέ το πίσω να στο δουν αυτοί που στο γέμισαν αλλά μάλλον δεν γλιτώνεις το καινούριο..

Πρόβλημα με αναγόμωση μελανιών

Δημοσίευση από lily » Σάβ Οκτ 30, 2010 12:31 am

Χθες τελείωσαν τα μελάνια του εκτυπωτή μου και επειδή κοίταξα τις τιμές και έπρεπε να πληρώσω 60-70 ευρώ για να αγοράσω καινούρια δοκίμασα τη λύση της αναγόμωσης που μου κόστισε μόνο 20 ευρώπουλα για 2 δοχεία της HP. Το ένα ήταν τρίχρωμο και το άλλο φωτογραφικό. Δυστυχώς όμως με τα δυο μελάνια πάνω εξακολουθεί να ανάβει κόκκινο λαμπάκι στον εκτυπωτή και δεν τυπώνει. Όταν βγάζω το τρίχρωμο μελάνι τυπώνει κανονικά αλλά μόνο ασπρόμαυρα ενώ όταν το αφαιρώ και αφήνω πάνω μόνο το φωτογραφικό τζίφος. Τι μπορεί να συμβαίνει, ξέρει κανείς;

Κορυφή