Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Μπρούσκο - Όλα τα επεισόδια

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Μπρούσκο - Όλα τα επεισόδια

Μπρούσκο

Δημοσίευση από MitAvras » Πέμ Μάιος 28, 2020 10:12 pm

Υπέροχη σειρά, αλλά κάποια ανθρωπόμορφα καθάρματα θα έπρεπε να έχουν πληρώσει με τη ζωή τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Ο Μανούσος Ροκάκης δολοφόνησε πολλές κοπέλες, δολοφόνησε τον Πέτρο Κυριακάκη (σχέση της Βασιλικής Παπαδάκη) και προσπάθησε να δολοφονήσει τη Βασιλική Παπαδάκη και τη Μελίνα Αγγελιδάκη. Ο Αλκιβιάδης Συντιχάκης προσπάθησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του Άλκηστη Τζανετάκη και το Σήφη Γιαννακάκη, επειδή η γυναίκα του του ζήτησε να χωρίσουν λόγω του ότι αυτός ήταν πολύ βίαιος. Ο Πάτροκλος Νικολάου απήγαγε τη Μελίνα Αγγελκιδάκη την επομένη του γάμου της με τον Αχιλλέα Ματθαίου, προσπάθησε να δολοφονήσει τον αδερφό του Νεκτάριο Ματθαίου και πυροβολήθηκε ο Αχιλλέας Ματθαίου, απήγαγε τη μεγάλη κόρη του Αχιλλέα και της Μελίνας, δολοφόνησε την παιδαγωγό του Αχιλλέα και της Μελίνας για να μην τον αποκαλύψει στην Αστυνομία για την απαγωγή της κόρης του Αχιλλέα και της Μελίνας και στο τέλος δολοφόνησε τη Δήμητρα Ματθαίου. Ο Διαμαντής Νικολάου (πατέρας του Πάτροκλου) συμμετείχε στην απαγωγή της Μελίνας μετά το γάμο της. Κανονικά, όλοι αυτοί θα έπρεπε να έχουν το χειρότερο τέλος που υπάρχει, διότι δεν είναι άνθρωποι. :angry:

Μπρούσκο - Όλα τα επεισόδια

Δημοσίευση από maraki387 » Σάβ Δεκ 17, 2016 1:34 pm

mprousko.jpg

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» προβάλλεται στον ANT1 από τον Σεπτέμβριο του 2013 και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία όλο αυτό το διάστημα. Είναι μια ρομαντική και παθιασμένη ιστορία αγάπης που έχει συνεπάρει το κοινό και όχι άδικα. Η αγάπη των δύο νέων ανθρώπων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να βασίζεται στη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μια σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Η σειρά δημιουργήθηκε από τη Βάνα Δημητρίου, η οποία έχει δημιουργήσει επιτυχημένες σειρές, όπως «Ο Ερωτάς» και διάφορες άλλες σειρές. Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μπρούσκο'» είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαΐτσου, η Εβελίνα Παπούλια, η Βαρβάρα Λάρμου και ο Γιώργος Ζένιος.

Κάνοντας κλικ στην πάνω αριστερή γωνία του βίντεο, ανοίγει η λίστα με όλα τα επεισόδια για να επιλέξετε.


Κορυφή

cron