Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Τι οικειότητα είναι αυτή κε Δελατόλα με την εισαγγελέα;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

BBCode είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΚΛΕΙΣΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Τι οικειότητα είναι αυτή κε Δελατόλα με την εισαγγελέα;

Re: Τι οικειότητα είναι αυτή κε Δελατόλα με την εισαγγελέα;

Δημοσίευση από jimis » Σάβ Ιουν 09, 2012 4:11 pm

Ο ίδιος ο Δελατόλας πάντως λέει ότι μιλούσε με τη γραμματέα του. Τώρα αυτό όποιος θέλει το πιστεύει βέβαια.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ
Το πρωί ο Δελατόλας υποστήριζε ότι μόλις έγινε το επεισόδιο στον ΑΝΤ1, τηλεφώνησε ο ίδιος στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ε. Ράικου και ζήτησε να παρέμβει για να συλληφθεί ο Κασιδιάρης. Από το απόγευμα και μετά το γύρισε στο τσάμικο. Ενοχλημένη η Κα Ράικου, όταν ενημερώθηκε, ζήτησε να μην αναφέρεται το όνομά της. Και ο Δελατόλας βρήκε την λύση. Τηλεφώνησα στην γραμματέα μου την Ελένη! Όχι στην Κα Ράικου δηλαδή...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/ ... _9998.html

Τι οικειότητα είναι αυτή κε Δελατόλα με την εισαγγελέα;

Δημοσίευση από silvio » Σάβ Ιουν 09, 2012 3:06 pm

Ο γνωστός δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Δημήτρης Δελατόλας μιλάει στο τηλέφωνο με την προϊσταμένη της εισαγγελείας Αθηνών, Ελένη Ράικου, ενώ η εκπομπή του Παπαδάκη είναι στο αέρα, αμέσως μετά το γνωστό επεισόδιο ανάμεσα σε Κασσιδιάρη - Κανέλλη, και ακούγονται τα εξής: «Ελένη καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη, από την εκπομπή, έχουμε περιστατικό». Εννοείται ότι είμαι σύμφωνος με την άσκηση ποινικής δίωξης στον Κασσιδιάρη αλλά και τέτοια πια οικειότητα ανάμεσα σε δημοσιογράφο-εισαγγελέα είναι από μόνη της φοβερά ύποπτη. Η δικαιοσύνη βρίσκεται δηλαδή σε στενή επαφή με τους μεγαλοδημοσιογράφους; Είναι δυνατόν; Εκτός κι αν η Ελένη που ακούγεται δεν είναι η εισαγγελέας αλλά κάποια άλλη. Όμως ο ίδιος ο Δελατόλας λίγο αργότερα έλεγε συνέχεια ότι μίλησε με τη Ράικου. Άρα δεν νομίζω ότι είναι πιθανό αυτό..


Κορυφή