Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Το μεγάλο μυστικό της Γερμανίας

Πολιτική κουβέντα και προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο, που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο

Το μεγάλο μυστικό της Γερμανίας

Δημοσίευσηαπό dimig » Παρ Ιουν 17, 2011 2:29 am

Τι κρύβεται στα υπόγεια της εξουσίας στο Βερολίνο;

Ποιοι «εκκολάπτουν» το νέο «αυγό του φιδιού»;

Τι συνδέει το Βερολίνο της Στάζι με το Πεκίνο του Μάο;


Εικόνα

Το κείμενο αυτό γράφεται τη στιγμή που Γερμανοί πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας για την άρνηση της Γερμανίας να αποζημιώσει τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα …Γράφεται την ώρα που βλέπουμε μια πρωτοφανή "στροφή" της γερμανικής διπλωματίας στο θέμα των αποζημιώσεων. "Μόνον "ηθική" υποχρέωση έχει η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα" …δήλωσε ο Γερμανός πρέσβης στους διαμαρτυρόμενους ομοεθνείς του. Τραγική σύμπτωση; Την ίδια ώρα, που η νέα προκλητική και γεμάτη θράσος μερκελική Γερμανία αρνούνταν τα χρέη της για την προηγούμενη εισβολή της στην Ελλάδα, ξεκινούσε νέος γύρος λεηλασίας της Ελλάδας.

Η Γερμανία αρνούνταν τις υποχρεώσεις της την ώρα που πράκτορές της —οι οποίοι παριστάνουν τα στελέχη της Deutsche Telekom—, εκβιάζοντας και διαφθείροντας μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, άρπαζαν το 10% του θηριώδους ΟΤΕ για "ψίχουλα" …Την ίδια ώρα που οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο επιχειρούν να κάνουν τα ίδια σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η Deutsche Bank προσπαθεί ν' αρπάξει για τα ίδια "ψίχουλα" την Εθνική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η Fraport προσπαθεί ν' αρπάξει το Αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Lufthansa με την πολιτική της —και σε συνεργασία με την Aegean— διέλυσε την Ολυμπιακή και λεηλάτησε την περιουσία και τα μερίδιά της. Βλέποντας κάποιος τις μεγάλες γερμανικές επενδύσεις στους σιδηροδρόμους της Γερμανίας, αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι Γερμανοί πράκτορες προετοιμάζουν και τη λεηλασία του ΟΣΕ.

Μιλάμε για εγκλήματα άνευ προηγουμένου. Ποτέ —και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης— ένας λαός και ένα κράτος δεν υπέστησαν τέτοια βίαιη λεηλασία από κάποιον άλλο λαό όσο οι Έλληνες και η Ελλάδα από τους Γερμανούς. Τον ΟΤΕ οι Γερμανοί της Deutsche Telekom τον αγόρασαν με τα δικά μας χρήματα, αφού πρώτα τον αποδυνάμωσαν με τις προμήθειες της SIEMENS. Η γερμανική Fraport θα προσπαθήσει να εξαγοράσει επίσης με δικά μας χρήματα το Αεροδρόμιο της Αθήνας, αφού πρώτα μας λεηλάτησε η δήθεν κατασκευαστική Hochtief. Η Deutsche Bahn της Γερμανίας θα εξαγοράσει επίσης με δικά μας χρήματα τον ΟΣΕ, τον οποίον πρώτα διέφθειραν και λεηλάτησαν με τις προμήθειές τους όλοι οι Γερμανοί προμηθευτές του από τη Siemens μέχρι την HDW και Ferrostaal και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι.

Ό,τι διεκδίκησαν οι Γερμανοί, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν με τα όπλα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το διεκδικούν τώρα με διαφθορά και λεηλασία. Μιλάμε για απίθανα πράγματα …Για πράγματα, τα οποία θα δικαιολογούσαν προσφυγή της Ελλάδας ακόμα και στα διεθνή δικαστήρια για απρόκλητη πολεμική επίθεση από υποτιθέμενη σύμμαχο χώρα. Μιλάμε για πραγματική τραγωδία. Ό,τι δημιούργησαν οι Έλληνες μετά την καταστροφή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έρχονται οι Γερμανοί να το αρπάξουν. Αυτοί, οι οποίοι, φεύγοντας από την Ελλάδα, δεν άφησαν πέτρα πάνω στην πέτρα και ποτέ δεν αποζημίωσαν για τις καταστροφές τον ελληνικό λαό, έρχονται σήμερα κι αρπάζουν ό,τι έχτισαν οι Έλληνες πάνω στα συντρίμμια που άφησαν πίσω τους.

Πώς τα κατάφεραν όλα αυτά; Εκμεταλλευόμενοι τα χαρακτηριστικά του ελληνικού λαού …Εκμεταλλευόμενοι την ιδιαίτερη παιδεία του, που οδηγεί σε μια μεγάλη αγάπη για την υστεροφημία του …Εκμεταλλευόμενοι τον φυσικό κοσμοπολιτισμό τού ελληνισμού και τη μεγάλη αγάπη του για την Ευρώπη …Εκμεταλλευόμενοι, όμως, πάνω απ' όλα το "βάρος" της κληρονομιάς, το οποίο αισθάνονται οι σύγχρονοι Έλληνες στους "ώμους" τους …Το "βάρος" των αρχαίων προγόνων τους …Το "βάρος", το οποίο θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους και βυθίστηκαν μ' αυτό. Από αυτό το "βάρος" ξεκινάει όλο το πρόβλημα και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος.

Μιλάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα, που μας βυθίζουν στην άβυσσο. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την αγωνία των σύγχρονων Ελλήνων να "δείξουν" στον κόσμο ότι είναι άξιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων τους εκμεταλλεύτηκαν τα βάρβαρα ζώα, για να τους καταστρέψουν. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται το μυστικό της σημερινής αθλιότητας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε το "πάρτυ" των ιμπεριαλιστών, το οποίο σήμερα απειλεί τους Έλληνες με καταστροφή. Ακόμα και λογιστικά να το εξετάσει κανείς, το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού χρέους είναι πανωτόκια σε ένα χρέος, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα 300 δις ευρώ στην πραγματικότητα δεν είναι χρήματα που τα "έφαγαν" οι Έλληνες. Είναι τα "πανωτόκια" από κάποια τριάντα ή σαράντα δις ευρώ δανείων, τα περισσότερα εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τότε άρχισε το "πάρτυ" των Γερμανών, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν στρατιωτικού τύπου επίθεση...

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/to-megalo-mystiko-tis-germanias.html
dimig
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Παρ Φεβ 04, 2011 5:37 pm

  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο Ελληνική και Διεθνής Πολιτική Σκηνή

cron