ψευτικο προφιλ στο facebook (τι μπορω να κανω;)

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε
Απάντηση
miaou

ψευτικο προφιλ στο facebook (τι μπορω να κανω;)

Δημοσίευση από miaou »

Αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με καποιο ατομο που εφτιαξε ψευτικο λογαριασμο στο facebook με φωτογραφιες μου και δεν μπορω να το βρω.

Μου μιλουσε απο το chat και μολις απειλησα οτι θα κανω μηνυση και θα εχει προβλημα τον κατεβασε αλλα τωρα ειναι παλι online και δεν ξερω τι να κανω.

Υπαρχει κανενας τροπος να μαθω ποιος ειναι η εστω να μπλοκαριστει με καποιο τροπο ο ψευτικος λογαριασμος;
Άβαταρ μέλους
jimis
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 18, 2010 2:02 pm

Re: ψευτικο προφιλ στο facebook (τι μπορω να κανω;)

Δημοσίευση από jimis »

Να μάθεις ποιος είναι δύσκολο το βλέπω εκτός κι αν κινηθείς δικαστικώς. Αν συνεχίσει να σε ενοχλεί και το θεωρείς σοβαρό μπορείς να το προχωρήσεις και θα βρεις σίγουρα άκρη. Επίσης μπορείς να τηλεφωνήσεις απλά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να το αναφέρεις, ίσως βρεις κι έτσι κάποια λύση ή έστω σε ενημερώσουν για τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Για να μην μπλέκεις όμως σε τέτοιες φασαρίες κάνε καλύτερα μια αναφορά στο facebook εξηγώντας τους τι συμβαίνει και αυτοί θα διαγράψουν αμέσως τον λογαριασμό. Βέβαια έτσι δεν θα μάθεις ποιος κρύβεται από πίσω αλλά θα διαγραφεί τουλάχιστον το ψεύτικο προφίλ.
Πάψε να προσδοκάς και θα έχεις τα πάντα.....
Απάντηση